AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 22.2.2024

"Olemme hyvässä iskussa" - FC Lahti hakee perjantaina voittoa IFK Mariehamnista

"Olemme hyvässä iskussa" - FC Lahti hakee perjantaina voittoa IFK Mariehamnista

FC Lahti hakee tärkeitä pisteitä perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantai on pelipäivä ja Liigacup jatkuu FC Lahden kotiottelulla. Vieraaksi Mukkulan kuplaan saapuu jaetulla sijalla lohkojumbona tällä hetkellä oleva IFK Mariehamn.

FC Lahti on napannut Liigacupin lohkovaiheessa kaksi perättäistä taisteluvoittoa. Tappiollisen avausottelun jälkeen Lahti nousi alivoimalla voittoon Ekenäs IF:aa vastaan ja viime lauantaina lahtelaiset kaatoivat IF Gnistanin lukemin 2–1 vieraskentällä runsaslukuisen vieraskatsomon edessä. Colin Odutayo osui jälleen ja voitto-osumaksi jääneen maalin iski rangaistuspotkusta debytantti Michael López. Ottelun lopussa Lahti joutui puolustamaan, mutta tiivis lahtelaispuolustus piti Kipinän hyökkäykset kurissa taistellen. Voitto nosti FC Lahden A-lohkossa jo toiseksi.

Lahti lähtee hakemaan ottelusta voittoa, joka nostaisi lahtelaiset tasapisteisiin lohkoa johtavan ja kaikki ottelunsa jo pelanneen FC Interin kanssa. FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg haluaa nähdä huomenna yhä energisempää pelaamista suojateiltaan.

– Pääsemme jälleen takaisin kotikentällemme ja siellä meidän pitää pystyä näyttämään taas entistäkin energisempää hyökkäys- ja puolustuspelaamista. Olemme harjoitelleet sitä viikon aikana. Olemme myös saaneet pelaamiseemme monipuolisuutta.

- Nyt on taas yksi Liigacupin peli edessä ja olemme hyvässä iskussa ja puntaroimme taas sitä, miten saamme pidettyä sitä yllä ja pystymme parantamaan edellisestä pelistä, Lindberg kertoo.

Voittoa Lahti joutuu kuitenkin hakemaan ilman Onni Hännistä, Julius Tauriaista, Pablo Andradea, Daniel Koskipaloa, Eemil Laamasta, Viljami Jokirantaa ja Riku Selanderia, jotka ovat varmasti sivussa kokoonpanosta. Edellisessä ottelussa pelannut Dylan Fox on puolestaan testissä vielä tämän ottelun.

Liigacupin ottelu FC Lahti - IFK Mariehamn perjantaina 23.2. kello 13.30 Mukkulan hallissa. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia