AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 22.2.2024

HJK suuntaa leirille Turkkiin - Liigacupissa vastuuta nuorille Klubi 04:n pelaajille

HJK suuntaa leirille Turkkiin - Liigacupissa vastuuta nuorille Klubi 04:n pelaajille

Kuva: Mira Lönnqvist

HJK matkustaa viikonloppuna perinteiseen tapaan harjoitusleirille. Tällä kertaa kohteena on runsaan viikon ajan Turkin Antalya, jonne joukkueen lennättää HJK:n uusi pääyhteistyökumppani Turkish Airlines.

Laadukkaiden harjoitusolosuhteiden ja joukkueen yhteen hitsautumisen lisäksi luvassa on ainakin yksi treenimatsi astetta eksoottisemman vastustajan kanssa: tiistaina 27.2. vastassa on turkmenistanilainen Ahal FK.

Leirin ajankohta tarkoittaa sitä, että HJK:ta edustaa Liigacupin kahdessa seuraavassa ottelussa käytännössä HJK Klubi 04 – kuten parina viime vuonnakin.

Ykköseen valmistautuvalle Klubi 04:lle pelit FC Lahtea (Lahdessa 27.2.) sekä EIF:aa (Talissa 2.3.) vastaan ovat tietenkin muikeita tasonmittauspaikkoja nuorelle joukkueelle.

– Olemme pelanneet neljä harjoitusottelua: Hävisimme Gnistanille 3–5, mutta sen jälkeen olemme pelanneet hienosti kolmea Ykkösliigan eli korkeamman sarjatason joukkuetta vastaan, toteaa Klubi 04:n päävalmentaja Aleksi Lalli.

Klubi 04 on voittanut vieraskentillä JäPS:n sekä KäPa:n molemmat 4–1 ja pelasi hallinnasta huolimatta PK-35:n kanssa tasan 1–1.

– Nyt haaste on tietysti vielä pykälää kovempi, mutta mikäs sen hienompaa. Harva Ykkösen joukkue saa mahdollisuuden pelata tällaisia matseja ja vieläpä kilpailullisissa otteluissa, Lalli myhäilee.

Lisää uutisia