AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 20.2.2024

Testissä ollut hyökkääjä sopimukseen FC Hakan kanssa

Testissä ollut hyökkääjä sopimukseen FC Hakan kanssa

Suuntana Valkeakoski. (Kuva: FC Haka)

FC Haka on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen 22-vuotiaan hyökkääjän, Arlind Sejdiun kanssa. Suomalais-kosovolainen saapuu Tehtaan kentälle turkulaisen FC Interin paidasta.

Vasempana laitahyökkääjänä viihtyvä Sejdiu on FC Hongan kasvatti ja pelannut FC Interin lisäksi Veikkausliigaa FC Lahdessa. Kaikkiaan miehellä on pääsarjaotteluita tilillään 63, joissa hän on osunut verkkoihin kahdesti ja lisäksi maaliin johtaneita syöttöjä on tilillä kolme.

Sejdiu on ollut Hakan testissä alkuvuodesta ja antoi myös näyttöjä Liigacupin ottelussa Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Päävalmentaja Andy Smith näkee miehessä potentiaalia kehittyä sekä tuovan kilpailua hyökkäykseen.

- Arlind on nuori pelaaja, joka tuo nopeutta meidän hyökkäykseen. Hän on varustettu hyvillä ominaisuuksilla ja hän tulee haastamaan muita hyökkääjiä joukkueessa, Smith toteaa.

Hyökkääjä itse on tyytyväinen siirtoonsa ja näkee, että Valkeakoski on tällä hetkellä hyvä paikka oman kehityksen kannalta.

- Avainasemassa oli se, että sopeutuisin valmentajan pelityyliin ja pelisysteemiin. FC Hakan joukkue on myös sellainen paikka, missä voin näyttää parhaan puoleni pelaajana tällä hetkellä, mies taustoittaa ratkaisunsa perusteluita.

Meno joukkueen mukana on maistunut ja tavoitteet tulevan suhteen niin joukkueena, kuin henkilökohtaisella tasolla ovat korkealla.

- Treeneissä meno on maistunut hyvältä. Henkilökohtainen tavoite on saada hyvä kausi itselle ja lähtee sen myötä ulkomaille. Joukkueen osalta odotan europaikkaa.

Kaikki talvikauden 2023-24 pelaajasiirrot löytyvät täältä.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia