AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2024

VPS:lla testissä tanskalainen puolustaja

VPS:lla testissä tanskalainen puolustaja

Jussi Nuorela seuraa rauhassa testitopparin tilannetta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on kutsunut tanskalaisen puolustajan Daniel Obbekjærin testijaksolle joukkueen vahvuuteen. Obbekjær saapui Vaasaan torstaina ja on treenannut joukkueen kanssa kahdesti.

Obbekjær on 21-vuotias puolustaja, joka saapuu Vaasaan testijaksolle Färsaarten liigasta 07 Vesturin riveistä. Obbekjær on tehnyt Superliga-debyytin 16-vuotiaana, sekä pelannut Tanskan U16, U17, U18 ja U19 maajoukkueissa. Obbekjær on isokokoinen, vahva ja fyysinen puolustaja, jolla on potentiaalia nousta pelaavaan kokoonpanoon.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo Obbekjærin omaavan hyviä ominaisuuksia etenkin fyysisyytensä puolesta.

- Daniel on nuori ja 194 cm pitkä toppari, joka on tanskalaisen Odense BK:n kasvatti. Hän on vasta treenannut kahdet harjoitukset meidän kanssamme, joten katselemme tilannetta rauhassa, Nuorela tuumaa VPS:n verkkosivuilla.

Obbekjær toteaa puolestaan olevansa vaikuttunut joukkueen toiminnasta, ja tanskalaistoppari odottaakin tulevaa innolla.

- Testijaksolla seura tutustuu minuun ja minä puolestaan tutustun seuraan. Lopulta näemme, olemmeko tehty toisillemme. Ensivaikutelmani ovat hyviä, ja kaikki ovat mukavia. Myös seuran taso on korkealla. Odotan innolla lisää harjoituksia joukkueen kanssa, Obbekjær kertoo.

Lisää uutisia