AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2024

"Pysyimme yhtenäisinä vaikeina hetkinä" - Honkavaara tyytyväinen KuPS:n voittoon

"Pysyimme yhtenäisinä vaikeina hetkinä" - Honkavaara tyytyväinen KuPS:n voittoon

"Honsu" näki palon hyvää lauantain voitossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura sai Liigacupissa toisen voittonsa, kun se löi Seinäjoen Jalkapallokerhon lukemin 1-3 (0-1).

Vieraspeli ei ollut KuPS:lle helpoimmasta päästä, sillä ottelupäivänä kohti Seinäjokea matkannut joukkue joutui vaikean kelin uhriksi ja saapuminen paikan päälle viivästyi sen verran, että ottelun alkua siirrettiin 15 minuutilla.

Itse ottelu oli varsin tasainen, mutta KuPS:n kaksi maalia lopussa riittivät pisteisiin.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara ei peitellyt voiton jälkeen tyytyväisyyttään. Haastattelussa "Honsu" korosti, että suoritus oli joukkueelta hieno, varsinkin kuin joukkue matkusti Seinäjoelle poikkeuksellisesti vasta pelipäivänä. Jaksoja analysoidessa Honsu löysi ottelusta paljon hyvää, mutta myös kehitettävää.

- Ensimmäinen jakso oli meiltä vahva: prässäsimme hyvin ja kontrolloimme peliä pallollisessa vaiheessa. Emme päässeet juurikaan maalipaikoille, mutta pystyimme hallitsemaan peliä viimeisellä kolmanneksella, kertoi Honkavaara.

- Toisella jaksolla peli hieman aaltoili ja SJK oli hieman niskan päällä. Mutta olen tyytyväinen, että vaikeina hetkinä pysyimme yhtenäisinä.

Joukkueen debytantti Niko Kivijärvi liittyi joukkueen vahvuuteen lyhyellä varoitusajalla ja saapui paikkaamaan joukkueen sairaspoissaoloja – hyvinkin onnistuneesti iskien voittomaaliksi jääneen 1-2-osuman.

- Niko Kivijärvi oli ensimmäistä kertaa ylipäätään meidän mukanamme, mutta ratkaisi ottelun hienolla laukauksella. Todella kylmäpäinen suoritus, kehui Honkavaara.

Lisää uutisia