vko.07 // 17.2.2024

​IFK Mariehamn taipui EIF:lle – "Emme olleet viimeisellä kolmanneksella tarpeeksi aggressiivisia"

Bruno Romão näki hyökkäyspelissä parantamisen varaa.

EIF haki kautta aikain ensimmäiset pisteensä Liigacupissa, kun IFK Mariehamn taipui kotonaan lauantaina maalein 1-2.

EIF aloitti ottelun räväkästi. Jo kolmannella minuutilla kulmapotku pomppi vapaana olleelle Roni Pietsalolle, joka ohjasi raaseporilaiset johtoon.

Avausjakso kaikkineen sujui IFK Mariehamnin hallinnassa, mutta todelliset maalipaikat jäivät vähiin. EIF pyri puolestaan iskemään vastaiskuilla, mutta niin ikään tuloksetta ja tauolle mentiin lukemissa 0-1.

Toisella jaksolla pallonhallinta oli edelleen isännillä, mutta EIF iski, kun toista jaksoa oli pelattu 10 minuuttia. Simon Lindholm laukoi ja pallo painui maaliin onnekkaasti IFK-puolustuksen kautta.

0-2-tilanteessa Grönvitt otti yhä vankemmin otetta pelistä ja 76. minuutilla Sebastian Dahlström kaadettiin rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Adam Larsson ei erehtynyt, vaan upotti pallon vasempaan kulmaan. Paine EIF-maalilla jatkui kavennuksen jälkeen, mutta lisäosumia ei nähty.

- Meidän olisi pitänyt olla viimeisellä kolmanneksella hiukan aggressiivisempia. Vaikka siinä emme onnistuneet, pelaajat yrittivät tosissaan tehdä niitä asioita, joista olimme ennakkoon sopineet, Grönvitt-luotsi Bruno Romão totesi.