AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2024

"Hieno ja tärkeä voitto meille" - Inter pääsi talviloman viettoon hyvin mielin

"Hieno ja tärkeä voitto meille" - Inter pääsi talviloman viettoon hyvin mielin

"Vesku" oli tyytyväinen Interin ilmeeseen lauantaina. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter kohtasi lauantaina Liigacupin alkulohkon viimeisessä ottelussaan HJK:n. Helsingissä Talin jalkapallohallissa pelattu ottelu päättyi Interin vierasvoittoon lukemin 1-2.

Interillä on Liigacupin alkulohkon jälkeen kasassa yhdeksän pistettä, ja edessä on lomaviikko.

HJK – Inter -ottelun maalit syntyivät ottelun ensimmäisellä puoliskolla. Inter avasi maalitilinsä, kun testipelaaja Jean Botuéa rikottiin boksissa ja Axel Kouame pääsi iskemään pallon maaliin pilkulta 17. peliminuutilla. HJK tasoitti ottelun 8 minuuttia myöhemmin kun Anthony Olusanya nappasi pallon pitkästä avauksesta boksin tuntumassa ja laukoi pallon maaliin. Ottelun voittomaalin HJK:n verkkoon upotti ensimmäisen maalinsa Interin paidassa tehnyt Albin Granlund, joka hoiti 1-2-lukemat tauluun Timo Stavitskin keskityksen jälkilöylyistä.

- Pari hienoa maalia tehtiin ja muutama muukin hyvä paikka oli. Ensimmäinen puoliaika oli kaikkiaan hyvää tekemistä, toinen sitten vaihtojen ja muun myötä vähän vaikeampi. Lopussa HJK pääsi vähän painamaan, mutta se on aika luonnollista, kun johdimme ottelua, Interin päävalmentaja Vesa Vasara kertasi tyytyväisenä.

- Nyt alkaa syntyä nimenomaan joukkue. Nähtiin vahvaa Inter-sydäntä ja -henkeä.

Inter joutuu nyt odottelemaan lohkon loppujen otteluiden tuloksia, mutta lohkovaiheesta jäi omalta osalta HJK-voiton myötä hyvä maku. Ensi viikko joukkueella on lomaa, joten voitto alla pienelle tauollekin on hyvä lähteä.

- Hieno voitto ja tärkeä voitto meille, nyt on vielä mahdollisuus päästä jatkoon, Vasara sanoi.

- Näissä lohkovaiheen otteluissa on ollut hyviä ja huonompia hetkiä ja päätettiin nyt hyvään vierasvoittoon kovasta vastustajasta – nousujohteista on ollut.

Lisää uutisia