AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 12.2.2024

​"Vielä on puolivalmista" – EIF kaatui helppoihin takaiskuihin

​"Vielä on puolivalmista" – EIF kaatui helppoihin takaiskuihin

EIF joutui taipumaan sunnuntaina. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

EIF:n pistetili Liigacupissa jäi vielä avaamatta, kun FC Inter vei sunnuntaina pisteet matkaansa Myyrmäessä pelatusta ottelusta.

Loppulukemat sunnuntaina kirjattiin 1-3. EIF:n 1-2-kavennusmaalin puskenut Väinö Vehkonen näki joukkueella olleen edellisen FC Lahti -ottelun tavoin eväät parempaankin tulokseen.

- Tappio tietysti harmittaa aina. Loimme tarpeeksi paikkoja jopa voittoonkin saakka, mutta ratkaisu tuli muutamasta helposta takaiskumaalista, Vehkonen arvioi Västra Nylandille.

Vehkonen muistutti samalla siitä, että EIF ei ole alkuvuodesta juuri täysikokoisella kentällä päässyt pelaamaan tai harjoittelemaankaan.

- Meillä ei ole liikaa harjoitusrupeamia isolla kentällä takanamme, joten vielä tämä on puolivalmista.

Testipelaaja Nasiru Mohammed pelasi sunnuntaina täyden ottelun ja pelaajarintamalla on odotettavissa uutisia EIF:n urheilutoimenjohtaja Peter Haglundin mukaan.

- Paljon on meneillään juuri nyt ja alkavalla viikolla varmasti tapahtuu pelaajarintamalla. Toiveissa on, että meillä olisi myös jokunen uusi testipelaaja riveissä jo Ahvenanmaalla, Haglund viittasi ensi viikonlopun Liigacupin vierasotteluun IFK Mariehamnia vastaan.

Lähde: Västra Nyland
Lisää uutisia