AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 12.2.2024

​Uusi tapa löytää – Duunitori ja Veikkausliiga kokoavat siirtouutiset yhdelle sivulle

​Uusi tapa löytää – Duunitori ja Veikkausliiga kokoavat siirtouutiset yhdelle sivulle

Veikkausliiga ja Suomen suurin työnhakupalvelu Duunitori ovat avanneet Veikkausliigan sivuille uuden Pelaajasiirrot-osion, joka kerää pelaajasiirrot ja muut siirtouutiset yhteen paikkaan.

Yhteisenä tavoitteena on nostaa pelaajasiirrot entistä syvällisemmäksi ilmiöksi ja viestiä alkavan kauden 2024 pelaajasiirroista uudella tavalla.

Pelaajasiirrot ovat monelle jalkapallomaailman suurimpia ja kiinnostavimpia uutisia – niin maailmalla kuin Suomessa. Siirrot näkyvät mediassa ja puhuttavat kannattajien keskuudessa. Esimerkiksi Veikkausliigan verkkosivujen luetuimmat uutiset liittyvät lähes aina pelaajasiirtoihin.

Siirto on pelaajalle iso muutos

Veikkausliiga-pelaajalle seuranvaihto merkitsee aina uutta työpaikkaa, joka tuo mukanaan paljon muutakin uutta: työkaverit, paikkakunnan, kodin, roolin ja kannattajat. Siirto voi tapahtua Veikkausliigan sisällä tai sieltä muihin sarjoihin ja päinvastoin. Siirron jälkeen uuden seuran kannattajat palavat halusta nähdä, miten uusi rekrytointi pärjää oman joukkueen väreissä. Siirto on pelaajalle aina paitsi mahdollisuus myös haaste.

Parempaa dataa siirtyvästä pelaajasta ja vaikuttavuudesta peliin

Veikkausliigan ja Duunitorin yhteistyössä tuottama Pelaajasiirrot-sivu listaa seuroittain kaikki kauden 2023–24 aikana seuroihin tulleet ja niistä lähteneet pelaajat. Uuden osion ansiosta kannattajat pystyvät entistä helpommin seuraamaan siirtoja ja syventymään tulevan kauden joukkueisiin.

Pelaajasiirrot tulevat näkymään myös Veikkausliigan some-kanavissa, joissa pelaajista kerrotaan nimen lisäksi paljon muutakin. Pelaajaprofiileissa tarkastellaan perinteisen maalit ja syötöt -näkökulman sijaan pelaajan laajempaa vaikuttavuutta kuvaavan datan avulla. Pelaajasiirtoihin tuodaan myös työelämään ja työpaikan vaihtamiseen liittyviä sisältöjä.

- Yleensä seurojen kannattajat tietävät oman joukkueensa metkut hyvin, mutta siirtoja korostamalla jalkapallosta kiinnostuneet Veikkausliiga-kannattajat saavat selkeän kuvan myös muiden seurojen pelaajasiirroista. Duunitori on meille tässä erittäin luonteva yhteistyökumppani, koska uudet työpaikat ja uusien osaajien rekrytoiminen ovat Duunitorin ydinpalvelua, Veikkausliigan kaupallinen johtaja Nicolas Prieto kuvailee.

Duunitorille pelaajasiirroissa on vahva yhteys työelämästä tuttuihin teemoihin, kuten itselle sopivan työpaikan löytämiseen, uuden roolin mahdollisuuksiin ja muutoksen tuomiin haasteisiin – sekä toisaalta sopivan osaajan rekrytointiin.

- Pelaajasiirrot-kokonaisuus on meille luonteva paikka tehdä yhteistyötä Veikkausliigan kanssa, sillä kuten kaikki organisaatiot, myös jalkapalloseurat ovat jäsentensä summa. Pelaajalle siirto tarkoittaa aina uutta työpaikkaa, kun taas seuralle jokainen pelaaja on kriittinen rekrytointi. Pelaajakorteista löytyvä pelaajien suoritusdata tarjoaa uusia puheenaiheita intohimoisille jalkapalloyhteisön jäsenille. Sekä kentällä että työpaikoilla tarvitaan erilaisia osaajia: hengenluojia, pelinrakentajia, puolustajia, hyökkääjiä, syöttäjiä ja maalintekijöitä, sanoo Duunitorin markkinointipäällikkö Esa-Pekka Nuutinen.

Duunitorin ja Veikkausliigan yhteistyö alkoi kaudella 2023 ja jatkuu kaudella 2024 entistä tiiviimpänä brändiyhteistyön, pelaajasiirtojen rikastamisen ja Duunitorin työelämämediassa julkaistavien jalkapalloa ja työelämää yhdistävien artikkelien kautta.

Duunitori on Suomen suurin työnhakupalvelu, joka tuo osaajat ja työnantajat uudella tavalla yhteen. Osaajille Duunitorilta löytyy eniten avoimia työpaikkoja ja parhaat vinkit työnhakuun. Työnantajille Duunitori tarjoaa vaikuttavaa palvelua osaajien tavoittamiseen ja oman työnantajabrändin kehittämiseen.

Lisää uutisia