AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2024

EIF nälkäisenä Interiä vastaan – "Haemme nyt niitä kolmea pistettä, joita emme Lahdessa saaneet"

EIF nälkäisenä Interiä vastaan – "Haemme nyt niitä kolmea pistettä, joita emme Lahdessa saaneet"

Gabri Xatart odottaa Interistä hyvää mittaria. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

EIF kohtaa toisessa Liigacupin lohkovaiheen ottelussaan sunnuntaina FC Interin Myyrmäessä.

Talvisten olojen takia ottelu siirrettiin pelattavaksi Vantaalla ja EIF:n kauden kotiavaus tapahtuu näin vieraalla kentällä. Päävalmentaja Gabri Xatartilla on selvät sävelet sunnuntain kamppailun alla. Ensimmäisessä ottelussa FC Lahtea vastaan EIF menetti jo tuloillaan olleen voiton loppuminuuteilla.

- Kierrätämme jonkin verran ja annamme kaikille pelaajille mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Tämä on meille jälleen hyvä testi liigajoukkuetta vastaan, Xatart sanoi.

- Esitys Lahdessa oli hyvä, mutta teimme helppoja virheitä. Vielä 1-1-tilanteessa halusimme voittaa ottelun, mutta päästimme lopussa vielä maalin. Joukkueesta voi kyllä olla ylpeä.

Hampaankoloon FC Lahti -ottelusta jäi myös Simon Lindholmille.

- Tämä on hyvä tilaisuus meille näyttää sitä mitä olemme harjoitelleet ja mitä valmentajat haluavat meidän tekevän kentällä. Lähdemme nyt hakemaan kolmea pistettä, joita emme FC Lahtea vastaan saaneet, vaikka olisimme ne ehkä ansainneet.-

Liigacupin ottelu EIF – FC Inter sunnuntaina 11.2. kello 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: EIF:n Facebook
Lisää uutisia