AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2024

"Iso potentiaali ja hyvä asenne" - AC Oulu vahvistuu kreikklaiashyökkääjällä

"Iso potentiaali ja hyvä asenne" - AC Oulu vahvistuu kreikklaiashyökkääjällä

Kuva: Iitu Lehtonen

AC Oulu ja Dimitris Metaxas ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on seuralla optio kaudesta 2026.

Dimitris Metaxas saapuu Ouluun Kreikasta, jossa hän on pelannut maan pääsarjassa Volos NPS:n riveissä.

- Olen äärimmäisen iloinen liittyessäni AC Ouluun. Mielestäni tämä on todellakin paras askel urallani. Haluan auttaa seuraa saavuttamaan tavoitteet. Tein hieman tutkimusta ja kysyin ystävältäni Nikolailta seurasta. Sain hyvän kuvan seurasta ja sen jalkapalloprojektista, Metaxas sanoo.

Volos NPS on tullut tutuksi jalkapalloa seuraaville ihmisille Huuhkajien Nikolai Alhon seurana Kreikan Superliigassa. Alhon joukkuekaverina ollut ja helleenien pääsarjassa yli 30 ottelua pelannut 20-vuotias Metaxas tulee vahvistamaan Laivastonsinisten keskikenttää. Intensiivisen pelityyliin omaava peluri kuuluu myös Kreikan U21-maajoukkueen vakiokalustoon.

- Tulevaisuuden tavoitteeni ovat kehittyä pelaajana ja auttaa joukkuettani voittamaan kaikki asetetut tavoitteet. Olen varma, että kovan työn ja kilpailun kautta saavutamme parhaan mahdollisen sijoituksen.

Odotukset Metaxasin suhteen ovat korkealla AC Oulussa.

- Olen erittäin iloinen "Metan" innokkuudesta tulla AC Ouluun sekä siitä, että seurat löysivät nopeasti yhteisymmärryksen Metan siirtymisestä Ouluun. Metan fysiikka on nuoreksi pelaajaksi erittäin vahvalla tasolla, joka mahdollistaa sen, että riistää vahvasti ja voittaa kaksinkamppailuja. Hän tuo myös pallolliseen pelivaiheeseen lisää laatua, koska hänen taitotasonsa on hyvä.

- Meta on todella ison potentiaalin ja hyvän asenteen omaava joukkuepelaaja, joka omilla vahvuuksillaan tuo joukkueen peliin entisestään lisää intensiteettiä. Toivotaan Metankin kohdalla, että sopeutuminen uuteen ympäristöön ja kulttuuriin sujuu sutjakkaasti, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen toteaa.

Lisää uutisia