AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2024

Interillä edessä ensimmäinen vierasottelu – EIF vastassa Myyrmäessä sunnuntaina

Interillä edessä ensimmäinen vierasottelu – EIF vastassa Myyrmäessä sunnuntaina

Inter jatkaa Liigacupia sunnuntaina Vantaalla. (Kuva: Tara Jaakkola)

Inter pelaa seuraavan Liigacupin ottelunsa sunnuntaina Myyrmäen stadionilla Vantaalla, kun vastaan asettuu sarjanousija Tammisaaresta, Ekenäs IF.

Alun perin Tammisaaressa pelattavaksi suunniteltu ottelu siirtyi jäisten kenttäolosuhteiden Myyrmäen stadionille. Kyseessä on kolmen kotiottelun jälkeen Interin ensimmäinen vierasottelu.

Inter on koonnut kolmesta Liigacupin ottelusta yhtä monta pistettä. Inter-valmentaja Lauri Hakanen näkee Interin olevan fyysisen harjoittelun osalta hyvässä suunnassa, mutta pelaamiseen on vaikuttanut poissaolojen määrä.

- Olleen aika hyvin saatu suunnitelmat tehtyä ennakkoon ja niitä myös toteutettua alkuvuodesta. Toki meillä on tietyille pelipaikoille ollut vähän vajausta monista tekijöistä johtuen. Se tietysti tarkoittaa, että tällaisilla pelipaikoilla kuormaa otteluissa on vähän kertynyt enemmän kuin mietittiin, Hakanen sanoo.

- Mutta se kuuluu futikseen.

Liigacupin ottelu EIF – FC Inter sunnuntaina 11.2. kello 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia