AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2024

HJK sunnuntaina Hammarbyn vieraana - perinne jatkuu

HJK sunnuntaina Hammarbyn vieraana - perinne jatkuu

"Kanell" on jälleen pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n harjoituskausi jatkuu sunnuntaina harjoitusottelulla Tukholmassa Tele2 Arenalla kello 14 Suomen aikaa.

Vastustajaa voi huoletta kutsua perinteikkääksi, sillä HJK ja Hammarby pelaavat treenikaudella vastakkain nyt jo seitsemättä kertaa tällä vuosituhannella – ensimmäinen kohtaaminen oteltiin Tukholmassa maaliskuussa 2013.

HJK on voittanut kuudesta matsista kolme ja Hammarby yhden. Viimeksi joukkueet kohtasivat kaksi vuotta sitten Boltilla, jossa päädyttiin 2–2-tasuriin Bojan Radulovicin maalattua kahdesti.

HJK:n kauden neljäs treeniviikko päättyy vuoden kolmanteen otteluun. Liigacupissa on kuitattu Talista maalin voitot sekä IFK Mariehamnista että Gnistanista, ja nyt on aika päästää Klubi kirmaamaan ensimmäistä kertaa vieraskentälle. Tele2 Arenan katto pidetään ottelussa suljettuna, joten erityisen kylmäkään ei pitäisi matsissa olla.

Ruotsiin HJK lähti hyvän treeniviikon jälkeen 19 pelaajan voimin. Gnistan-voitosta puuttuneista matkaan saatiin pikkuvaivoista kärsineet Georgios Kanellopoulos ja David Ezeh sekä Liigacupissa pelikiellossa ollut Carlos Moros Gracia. Liam Möller on pelistä pois sairastumisen vuoksi.

Hammarby - HJK Tele2 Arenalla sunnuntaina kello 14.00.

Lisää uutisia