AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2024

SJK voiton makuun - "Vaihteleva peli"

SJK voiton makuun - "Vaihteleva peli"

Toni Lehtisen SJK voitti Hakan. (Kuva: SJK)

SJK avasi pistetilinsä Liigacupissa, kun joukkue voitti FC Hakan Seinäjoen Wallsport Areenalla lukemin 2-1.

Maalinteon pelissä aloitti SJK, kun Pyry Hannolan vapaapotku löysi tiensä verkkoon. FC Haka tuli tasoihin Oliver Whyten maalilla viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta SJK iski pian takaisin kun Jaime Moreno upotti rangaistuspotkun valkeakoskelaisten verkkoon.

– Vaihteleva peli. Haka tuli aika kovalla prässillä aluksi. Mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä paremmin pääsimme ulos prässin alta ja alettiin pelaamaan futista vastustajan kenttäpäädyssä. Ekan puoliajan loppu oli aika hyvä. Toisella puoliajalla aloitimme hyvin. Aloimme kuitenkin ehkä jopa hieman ylipelaamaan. Toisaalta hyvä reaktio vastustajan tasoitusmaalin jälkeen. Hieno murtautuminen, josta saatiin rankkari. Maalinedusta puolustettiin pääsääntöisesti hyvin, analysoi päävalmentaja Toni Lehtinen SJK:n verkkosivuilla.

Lisää uutisia