AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2024

​Robin Sid palaamassa IFK Mariehamnin vahvuuteen – "Toiveissa pelata viikonloppuna"

​Robin Sid palaamassa IFK Mariehamnin vahvuuteen – "Toiveissa pelata viikonloppuna"

Robin Sid odottaa kauden avausminuuttejaan. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin Robin Sid taisteli viime kauden lopun jalkavamman kanssa ja kauden jälkeen edessä oli pakollinen tauko, mutta nyt Sid on palaamassa.

Jalka vaivasi Sidiä pitkään viime kaudella, mutta mies taisteli hammasta purren IFK:n liigapaikan puolesta, kunnes viimeisessä karsintaottelussa Gnistania vastaan hän ontui kentältä 20 minuuttia ennen loppua.

Jalkavamma osoittautui sen verran pahaksi, että edessä oli parin kuukauden tauko, mutta nyt keskikenttämies alkaa olla jälleen täydessä iskussa. Grönvittin kahdessa ensimmäisessä Liigacupin ottelussa Sidiä ei ole kokoonpanossa nähty, mutta paluu saattaa tapahtua jo nyt lauantaina, kun IFK Mariehamn isännöi Ruotsin 2. divisioonan IK Sleipneria.

- Vedän harjoituksissa periaatteessa täysillä. Hiukan harjoittelu on ollut vielä muokattua, mutta sanotaanko että 95-prosenttisesti olen ollut mukana, Sid kertoi Ålandstidningenille.

- Minulla on joka tapauksessa toiveissa pelata viikonloppuna. Katsotaan nyt miten viikko etenee, mutta se on tarkoituksena kuitenkin.

IFK Mariehamn kohtaa IK Sleipnerin Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 10.2. kello 17.00.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia