AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2024

KuPS-ottelu oli VPS:lle tyly oppitunti - "Tulos ei jätä varaa selittelyille"

KuPS-ottelu oli VPS:lle tyly oppitunti - "Tulos ei jätä varaa selittelyille"

Jussi Nuorela joutui pettymään Kuopiossa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS sai Kuopiossa tylyn oppitunnin, kun KuPS vei Liigacupin kamppailun nimiinsä lukemin 5-0.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ei selitellyt tappiota.

- Tulos ei jätä varaa selittelyille. Parempi voitti tänään. Koimme pelissä katastrofialun. Alkuun tuntui, että kun vastustaja pääsi lähelle päätyämme, pallo oli aina maalissa. Alku oli meidän puolestamme surullinen, ja KuPSilla oli mukava pelata loppupeli komeassa johdossa, Nuorela toteaa VPS:n sivuilla.

Nuorela toteaa ensimmäisen jakson olleen Vepsulle äärimmäisen vaikea. VPS-luotsin mukaan joukkue kuitenkin sai paremmin otetta pelistä toisella puoliajalla.

- Emme olleet tarpeeksi aggressiivisia keskialueella. Emme voittaneet kaksinkamppailuja, emmekä saaneet riistoja. Meidän olisi pitänyt olla terävämpiä. Syötimme ensimmäisellä jaksolla todella paljon harhaan, ja oma pelaamisemme kärsi siitä paljon, Nuorela miettii.

- Toisella jaksolla pääsimme peliin paremmin mukaan, ja toinen puolisko oli suhteellisen tasainen. Aloimme myös voittamaan kaksinkamppailuja, olimme aggressiivisempia ja saimme aikaiseksi parempia syöttöjä. Saimme omaan pallolliseen pelaamiseemme luotua täten kontrollia. KuPS oli tänään kuitenkin meitä paljon parempi, ja meidän on jatkettava ahkerasti harjoittelua, Nuorela summaa.

Lisää uutisia