AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2024

SJK sopimukseen kapverdeläisen topparin lainasta

SJK sopimukseen kapverdeläisen topparin lainasta

Suuntana Seinäjoki. (Kuva: SJK)

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt kauden 2024 kattavan lainasopimuksen kapverdeläisen 23-vuotiaan keskuspuolustajan Kelvin Piresin kanssa. Sopimuksessa on mukana osto-optio.

193-senttinen Pires on pelannut koko ammattilaisuransa ajan Slovakian pääsarjaseura AS Trenčínissä. Lisäksi hänellä on vyöllään maaotteluita Kap Verden maajoukkueessa sekä poikamaajoukkueissa.

– Olemme innoissamme saadessamme Kelvinin Kerhoon, sillä olemme seuranneet häntä viime vuoden puolelta asti ja hän on juuri sen profiilin pelaaja, jota olemme keskuspuolustukseemme etsineet. Maajoukkue-edustukset sekä yli 60 ottelua Slovakian pääsarjassa kertovat hänen vankasta taustastaan, ja hän sopii hyvin dynaamiseen ja määrätietoiseen joukkueeseemme, luonnehtii päävalmentaja Toni Lehtinen SJK:n verkkosivuilla.

Pires on erittäin potentiaalinen pelaaja jonka tavoitteet eivät suinkaan pääty Etelä-Pohjanmaalle. Nuoren miehen tavoitteet ovat korkealla.

– Otan vastaan ilolla tämän uuden haasteen. Haluan nauttia pelaamisesta ja auttaa joukkuetta. Vaikka olen keskuspuolustaja haluan myös koettaa tehdä maaleja – olen vaarallinen erikoistilanteissa. Teen kaikkeni tavoitteiden saavuttamiseksi ja haluan pelata vielä korkeammalla tasolla, kertoo Kerhon tuore hankinta Pires.

Lisää uutisia