AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2024

Jatkuuko Ilveksen voittoputki? - AC Oulu vastassa torstaina Liigacupissa

Jatkuuko Ilveksen voittoputki? - AC Oulu vastassa torstaina Liigacupissa

Santeri Haarala on ollut Liigacupissa tehokkaana. (Kuva: Juha Tamminen)

Kahdella voitolla Liigacupin aloittanut ja B-lohkoa johtava Ilves jatkaa otteluitaan AC Oulun vieraana torstaina.

Ilveksen kaksi ensimmäistä ottelua Liigacupissa ovat tuottaneet voitot KuPS:sta ja VPS:stä. Kuopiolaiset kaatuivat vieraissa maalein 0–2 ja vaasalaiset Tampereella 3–1. KuPS.aa vastaan Ilveksen osumista vastasivat Vincent Ulundu ja Santeri Haarala. VPS-ottelussa osuivat Roope Riski sekä jälleen kahdesti iskenyt Haarala, joka on kahden kierroksen jälkeen Liigacupin maalipörssin kärjessä.

Tupsukorvien tolppien välissä oli kummassakin ottelussa hyviä otteita esittänyt Otso Virtanen. Lauantaina Ilveksen keskikentän pohjalla nähtiin ensimmäistä kertaa Anton Popovitch, jonka debyytti oli laadukas. Vuoden ensimmäiset peliminuuttinsa kirjauttivat myös toisella puoliajalla kentällä tulleet Jorginho ja Maksim Stjopin.

Torstaina Ilveksen kokoonpanosta ovat sivussa Joona Veteli, Lauri Ala-Myllymäki ja Matias Kivikko Arraño, joista kaksi viimeisintä ovat jo hyvin lähellä täyttä harjoittelukuntoa.

– Tärkeimpänä tavoitteenamme torstaille on saada jatkumoa VPS-pelille erityisesti meidän omien periaatteidemme tasolla. Valmistautumisaika on nyt lyhyempi, ja kokoonpano muuttuu varmasti, mutta pelillisen identiteettimme tulisi silti säilyä.

- AC Oulun pelaamisessa on selkeästi tunnistettavia asioita, ja he tarjoavat meille taas erilaisen pelillisen haasteen, kommentoi Ilves päävalmentaja Joonas Rantanen.

Liigacupin ottelu AC Oulu - Ilves torstaina 8.2. kello 18.00 Heinäpään hallissa. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia