AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2024

Haka "isännöi" SJK:ta Liigacupissa Seinäjoella - Arlind Sejdiu antaa näyttöjä koskilaisille

Haka "isännöi" SJK:ta Liigacupissa Seinäjoella - Arlind Sejdiu antaa näyttöjä koskilaisille

Arlind Sejdiulla on kokemusta kolmesta Veikkausliigajoukkueesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Liigacup jatkuu FC Hakan osalta torstai -iltapäivässä, kun joukkue kohtaa Seinäjoen Jalkapallokerhon Wallsport Areenalla - kyseessä on kuitenkin Hakan kotiottelu.

FC Hakan uudelle päävalmentajalle Andy Smithille kaikki vastustajat ovat luonnollisesti uusia tuttavuuksia, mutta mies on tehnyt kotiläksynsä ja tutustunut myös torstain vastustajaan huolellisesti.

– Katsoin heidän aiemmat ottelunsa ja heillä on laatua joukkueessa. Hyvillä pelaajilla varustettu hyvä joukkue, Smith luonnehtii.

– Tiedostamme heidän vahvuutensa ja meidän pitää olla valmiita niihin. Mutta siitä huolimatta keskittyminen on omassa pelissämme ja siinä, että jokainen antaa parhaansa kentällä.

Haka joutuu lähtemään otteluun ilman aiemmat ottelut maalissa pelannutta Anton Lepolaa, joka on kipeänä. Liam Hughes on niin ikään edelleen sivussa tämän viikon, joten nuori Oliver Heino saa torstaina oman tulikasteensa tällä tasolla.

- Hän on treenannut todella kovaa ja esiintynyt hienosti, joten hän on varmasti valmiina siihen, Smith toteaa luottavaisesti.

Kuten pre-seasonin peleissä yleensäkin, niin myös torstaina on luvassa kokeiluja ja peliaikaa usealle Smith lupaa. Aiemmista testipelaajista Oliver Whyte on edelleen mukana, mutta Riku Sjöroos ei enää jatka Hakan matkassa. Sen sijaan 22-vuotias vasen laitahyökkääjä Arlind Sejdiu on uutena valkopaitojen testissä. Sejdiulla on Veikkausliigakokemusta FC Hongasta, FC Lahdesta ja FC Interistä 78 ottelun verran.

Liigacupin ottelu FC Haka - SJK torstaina 8.2. kello 14.45 Wallsport Areenalla. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia