AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2024

Alex Ramula jatkaa HJK:ssa - myös Niki Mäenpäälle tarjottu jatkoa

Alex Ramula jatkaa HJK:ssa - myös Niki Mäenpäälle tarjottu jatkoa

Alex Ramula torjui HJK:lle viime kaudella tärkeän voiton SJK:sta. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

HJK ja 19-vuotias maalivahti Alex Ramula ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Raamikkaan Ramulan pääasiallinen "sijoituspaikka" on HJK Klubi 04, mutta viime vuoden tapaan hän tulee varmasti harjoittelemaan paljon myös edustusjoukkueen mukana.

Ramula pomppasi suomalaisen futiskansan tietoisuuteen viime heinäkuussa Seinäjoella, kun "Rampe" pääsi yllättäen penkiltä debyyttiinsä Dejan Ilievin loukkaannuttua. Ramula onnistui pysäyttämään tuolloisen sarjakärki-SJK vyörytyksen.

Työteliäs veskari pelasi viime vuonna harvakseltaan mutta sitäkin tärkeämmissä paikoissa: Edustusjoukkueen tavoin hän pelasi myös HJK Klubi 04:ssä vain yhden ottelun: 3–0-voitonjuhliin päättyneen ratkaisevan nousukarsintapelin Tampere Unitedia vastaan.

Ramula oli maalilla myös HJK:lle historiallisissa Uefa Youth Leaguen toisen kierroksen matseissa Nantesia vastaan. Avauskierroksella Malmöä vastaan vastuuta kantoi Joel Tynkkynen, joka on tänä vuonna talvella noussut Veikkausliiga-joukkueen harjoitusrinkiin.

Viime kauden maalivahdeista HJK on ollut tiiviisti yhteydessä myös Niki Mäenpään kanssa. Konkariveskari pohtii rauhassa seuraavaa siirtoaan, mutta HJK on tehnyt omalle kasvatilleen selväksi, että Töölössä töitä olisi tarjolla.

Lisää uutisia