AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 6.2.2024

Gnistan kohtaa keskiviikkona FC Interin – ”Yritetään pelata paremmin”

Gnistan kohtaa keskiviikkona FC Interin – ”Yritetään pelata paremmin”

Jussi Leppälahti odottaa omiltaan parempaa. (Kuva: Patric Westerlund)

Gnistan matkustaa keskiviikkona Turkuun FC Interin vieraaksi. Liigacupin ottelu käynnistyy Veritas Stadionin tekonurmella jo kello 13:00.

Gnistan aloitti urakkansa Liigacupissa 1-2 tappiolla HJK:ta vastaan. Viime vuoden Liigacupissa välieriin saakka edennyt FC Inter aloitti oman taipaleensa jo toissa lauantaina 3-2 voitolla FC Lahden kustannuksella. Viime lauantain ottelu IFK Mariehamnia vastaan ei sujunut enää yhtä mukavasti ahvenanmaalaisten haettua Turusta kolme pistettä 0-2 lukemin.

Gnistan lähtee Inter-otteluun aavistuksen siipirikkoisessa. Varmasti sivussa ovat loukkaantunut Jean-Claude Mabinda, Joakim Latonen sairastumisen takia ja Armend Kabashi henkilökohtaisten syiden vuoksi. Varmojen poissaolijoiden lisäksi Kristian Yli-Hietasen tilanne selviää vasta lähempänä ottelua.

Gnistanin miehistöön vastikään liittyneet Tomás Castro ja Jonas Enkerud eivät näillä näkymin vielä ole mukana kokoonpanossa. Hyvä uutinen on Jukka Raitalan tervehtyminen pelikuntoon.

Lauantain hyvästä taistelusta huolimatta päävalmentaja Jussi Leppälahti näki selkeitä kehityskohteita Gnistanin pelissä. Alkuviikosta harjoituksissa on tehty kovasti töitä pelin kehittämiseksi keskiviikon koitosta varten.

– Yritetään pelata paremmin kuin lauantaina. On keretty pureutua lauantain peliesityksen kehityskohtiin videolta ja kentällä. Halutaan olla parempia prässissä ja parempia riistojen jälkeen. Pallon kanssa pitää olla rohkeampi ja tehokkaampi. Katsotaan miten pojat pelaavat nyt kun matsien välissä aika on lyhyt, Leppälahti mietiskelee Gnistanin verkkosivuilla.

FC Inter-Gnistan keskiviikkona 7.2. kello 13.00 alkaen Veritas Stadionilla. Kaikki Liigacupin ottelut myös suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia