AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 6.2.2024

FC Lahti sopimukseen australialaishyökkääjän kanssa - "Olen ensi kertaa elämässäni Euroopassa"

FC Lahti sopimukseen australialaishyökkääjän kanssa - "Olen ensi kertaa elämässäni Euroopassa"

Luke Ivanovic siirtyy FC Lahteen. (Kuva: Taneli Okkonen)

FC Lahti ja australialainen hyökkääjä Luke Ivanovic ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen.

Ivanovic siirtyy Lahteen Australian A-Liigan Perth Glorystra. Ivanovic on 23-vuotias ja 189-senttinen hyökkääjä, joka on pelannut urallaan vain kotimaassaan.

Sydneyn metropolialueella kasvanut Luke Ivanovic debytoi A-Liigassa jo joulukuussa 2018 Sydney FC:n riveissä. Ivanovic edusti suurseuraa kolmen kauden ajan ja voitti kaksi mestaruutta, kunnes hän siirtyi Brisbane Roarin kautta Perth Gloryyn. Nyt mies saapuu innolla kaukaiseen Suomeen ja FC Lahteen.

- Olen ensimmäistä kertaa elämässäni Euroopassa. En ole koskaan nähnyt näin paljon lunta. Tiesin kyllä ennakkoon, että täällä on kylmä. Australiassa on raskasta pelata, kun on niin kuuma. Tämä tulee olemaan minulle hyvä kokemus, Ivanovic miettii ensimmäisenä päivänään Suomessa.

Puhtaana hyökkääjänä ja laiturina viihtyvä Ivanovic pitää Suomea hyvänä näytönpaikkana Euroopan kentille. Ivanovic on erittäin juoksuvoimainen pelaaja, joka pyrkii rikkomaan puolustuslinjaa pystyjuoksuillaan. Hän haluaa auttaa joukkutta myös tehojen muodossa.

- Yritän olla uhka vastustajan maalille koko ajan. Haluan tehdä mahdollisimman paljon maaleja ja ottaa voittoja. Tämä on näyteikkuna Euroopan kentille. Odotan, että pääsen pelaamaan kannattajien edessä ja haluan tuoda nautintoa ja iloa lahtelaisille. Olen erittäin innoissani ja haluan, että me menestymme yhdessä, Ivanovic kertoo.

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia