AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 5.2.2024

​Tarkennuksia Liigacupin otteluiden FC Inter – Gnistan ja EIF – FC Inter otteluaikoihin

​Tarkennuksia Liigacupin otteluiden FC Inter – Gnistan ja EIF – FC Inter otteluaikoihin

Keskiviikkona 7.2. pelattavan Liigacupin lohko A:n ottelun FC Inter – Gnistan alkamisaika siirtyy alkuperäistä aiemmaksi. Lisäksi maanantaille 12.2. aseteltu lohko A:n ottelu EIF – FC Inter siirtyy pelattavaksi jo sunnuntaina 11.2.

Keskiviikon ottelu FC Inter - Gnistan oli alun perin merkitty alkavaksi kello 18.00, mutta se siirtyy pelattavaksi jo iltapäivällä alkaen kello 13.00. Pelipaikka Veritas Stadion pysyy samana. Syynä alkamisajan muutokselle on Turussa sääennusteen mukaan keskiviikkona vallitseva pakkassää ja siirrolla pyritään saamaan ottelu pelatuksi mahdollisimman hyvissä oloissa ennen pakkasen kiristymistä entisestään iltaa kohden.

Talviset olot siirtävät myös ensi maanantaille merkityn ottelun EIF – FC Inter. Tammisaaren keskuskentällä ei pystytä viikon kuluttua pelaamaan ja ottelu siirtyy pelattavaksi jo alun perin varakentäksi nimetylle Myyrmäen jalkapallostadionille. Samalla ottelun pelipäivä aikaistuu sunnuntaille 11.2. ja ottelun alkamisaika on kello 18.30.

Molempien otteluiden osalta seurat ovat puoltaneet muutoksia ja Veikkausliiga on ne hyväksynyt.

Lisää uutisia