AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2024

FC Hakan Talo päässyt hyvin sisään – ”Tuntunut luontevalta alusta lähtien”

FC Hakan Talo päässyt hyvin sisään – ”Tuntunut luontevalta alusta lähtien”

Nikolas Talo on yksi FC Hakan uusista kasvoista. (Kuva: FC Haka)

Nikolas Talo on yksi FC Hakan uusista kasvoista. 20-vuotias toppari on päässyt näyttämään taitojaan jo alkuvuoden otteluissa ja seuraavaksi Talo ja kumppanit ovat tositoimissa perjantain Liigacupin ottelussa KuPS:aa vastaan.

- Kiva pelata taas pitkästä aikaa. Onhan tässä syksystä ehtinyt jo vierähtää aikaa, vasenjalkainen peluri iloitsee Hakan sivuilla.

Haka aloitti kahdella harjoitusottelulla, joissa se hävisi FC Lahdelle 0-1 ja pelasi 1-1-tasapelin Gnistanin kanssa. Liigacup alkoi viime viikonloppuna Oulusta, jossa Haka pelasi maalittoman tasapelin.

- Pelit ovat olleet ihan hyviä, mutta meillä on ollut joukkueessa hieman loukkaantumisia ja sairasteluja. Muutaman ottelun olemme pelanneet ja pelaaminen on tuntunut luontevalta heti alusta lähtien eikä sen suhteen ole ollut ongelmia. Olemme kolme peliä pelanneet ja päästäneet kaksi maalia, että siinä mielessä ihan hyvä tilanne puolustuksen suhteen.

Haka aloitti Liigacupin AC Oulun vieraana. Haka sai kerran pallon maaliin, mutta Elias Mastokankaan osuma hylättiin paitsiona. Muuten molemmilla oli omat mahdollisuutensa, mutta lopulta pisteet jaettiin.

- Se oli ihan hyvä peli meiltä. Siinä oli pitkä reissu takana eikä ole ikinä helppoa lähteä samana päivänä pelaamaan tuollaisen matkan jälkeen eikä sitä ole ihan freesein. Se oli lopulta ihan hyvän tulos emmekä päästäneet maalia ja saimme yhden pisteen kairattua. Sen päälle on hyvä lähteä rakentamaan ja sitten, kun saamme hyökkäyspäähän vielä vahvistusta, niin uskon meillä menevän sen jälkeen oikein hyvin.

Hakan perjantainen vastus KuPS aloitti oman Liigacupinsa 0-2-tappiolla Ilvestä vastaan. Talo uskoo kuopiolaisjoukkueen olevan kaadettavissa.

- Vaikka KuPS hävisi ensimmäisen ottelunsa, niin hyvä joukkue sieltä on tulossa vastaan ja minulla on tunne, että se on kovempi kuin AC Oulu. Jos pystymme samalla tavalla pitämään oman maalimme puhtaana mahdollisimman pitkälle, niin mielestäni meillä on ihan realistiset mahdollisuudet voittaa, ennakoi Talo.

FC Haka – KuPS perjantaina 2.2. kello 15.00 Eerikkilän hallissa. Kaikki Liigacupin ottelut myös suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia