AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2024

​IFK Mariehamn vahvistaa keskikenttäänsä – poikamaajoukkuepelaaja Emmanuel Patut Grönvittiin

​IFK Mariehamn vahvistaa keskikenttäänsä – poikamaajoukkuepelaaja Emmanuel Patut Grönvittiin

Emmanuel Patut on Grönvittin uusin vahvistus. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn on solminut 20-vuotiaan keskikenttämiehen Emmanuel Patutin kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Patut aloitti pelaamisen Jyväskylän Nousussa, josta tie vei JJK:n riveihin. Vajaa viisi vuotta sitten hän siirtyi JJK:n B-junioreista Bundesliigaseura VfL Wolfsburgiin, jossa hän pelasi pääasiassa seuran U17-joukkueessa, mutta myös U19-joukkueessa kertyi 17 ottelua. Patut on kuulunut säännöllisesti myös Suomen poikien maajoukkueeseen =15-ikäluokasta U20:een.

Patut palasi 2022 kotimaahan ja uusi osoite oli Ilveksessä. Kaikkineen Veikkausliigaotteluita Ilveksessä kertyi 16 ja nyt Patut lähtee ottamaan seuraavaa askelta urallaan Grönvittin riveissä.

- Olen iloinen, että saimme sopimusneuvottelut maaliin ja olen kiitollinen IFK Mariehamnille tästä mahdollisuudesta. Maltan tuskin odottaa pääseväni tapaamaan kaikkia uusia joukkuekavereita ja valmennusryhmää, Patut sanoo.

- Pyrin auttamaan joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla omilla vahvuuksillani, jotta saavutamme asetetut tavoitteet.

IFK Mariehamnin toimitusjohtaja ja urheilujohtaja Jimmy Wargh toivoo, että Patut pystyy ottamaan askeleita eteenpäin urallaan Wiklöf Holding Arenalla.

- Olen erittäin tyytyväinen siihen, että onnistuimme tekemään pidemmän sopimuksen Emmanuelin kanssa. Hän on nuori, suomalainen, lupaava poikamaajoukkuepelaaja, joka pääsee nyt kehittymään edelleen tulevina vuosina täällä, Wargh toteaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia