AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2024

Patrik Raitanen pysyvällä siirrolla IFK Mariehamniin - kaksivuotinen sopimus

Patrik Raitanen pysyvällä siirrolla IFK Mariehamniin - kaksivuotinen sopimus

Patrik Raitanen Grönvittin väreissä kaudella 2022. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn on solminut puolustaja Patrik Raitasen kanssa kaudet 2024-25 kattavan sopimuksen.

Raitanen on tuttu pelaaja Grönvittille, sillä hän tuli joukkueen riveihin jo kaksi vuotta sitten lainasopimuksella HJK:sta. Kaudella 2022 Raitanen pelasi IFK Mariehamnissa 13 Veikkausliigaottelua, joista valtaosan joukkueen vahvalla syyskaudella.

Myös viime kaudella Raitanen oli IFK-miehistössä lainalla HJK:sta. Raitanen avasi kauden vahvasti Liigacupissa FC Honkaa vastaan, mutta seuraavassa ottelussa FC Interiä vastaan tullut polvivamma piti hänet sivussa koko loppukauden.

22-vuotias Raitanen on nuoruusvuosinaan pelannut pitkään ulkomailla. Vuonna 2017 hän muutti Englantiin ja Liverpoolin U18-joukkueeseen ja sen jälkeen hän ehti pelata kauden Fortuna Sittardissa Hollannissa ja kauden SPAL:n riveissä Italiassa ennen paluuta Suomeen ja HJK:n riveihin.

Kahden lainakauden jälkeen Raitanen on nyt yhteisymmärryksessä HJK:n kanssa purkanut sopimuksensa ja siirtyy pysyvästi IFK Mariehamniin kaksivuotisella sopimuksella. Raitanen on nyt nälkäisenä valmistautumassa uuteen kauteen polven pitkän kuntouttamisen jälkeen.

- Olen todella iloinen, että pääsen jatkamaan kehittymistäni tutussa ympäristössä. Olen tosi kiitollinen siitä tuesta, jota IFK on minulle osoittanut pitkän kuntoutusjakson aikana. Nyt kun olen viimein taas täydessä kunnossa, haluan auttaa joukkuetta ja antaa kaikkeni seuralle, jotta yhdessä voimme ottaa askelen eteenpäin ja onnistua, Raitanen sanoo.

- Odotan innolla tulevaa kautta ja pian nähdään taas Wiklöf Holding Arenalla.

IFK Mariehamnin toimitusjohtaja ja urheilujohtaja Jimmy Wargh on erittäin tyytyväinen Raitasen paluusta Ahvenanmaalle ja tällä kertaa pysyvällä sopimuksella.

- Patrikin saamiseen meille kaksivuotisella sopimuksella olen hyvin tyytyväinen. Hänellä on hyvä mahdollisuus nousta kukoistukseen ja näyttää kykynsä tulevina vuosina täällä vihreävalkoisessa paidassa, Wargh kuvaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia