AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 17.1.2024

Saku Heiskanen sopimukseen Gnistanin kanssa - "Haluan ison roolin"

Saku Heiskanen sopimukseen Gnistanin kanssa - "Haluan ison roolin"

Saku Heiskasella on Veikkausliigakokemusta Hongasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauden Yhdysvaltojen yliopistosarjassa viettänyt Saku Heiskanen liittyy Gnistanin vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.

Kirkkonummella Masalan Kisassa jalkapallouransa aloittanut Saku Heiskanen debytoi Veikkausliigassa kaudella 2022 Hongan joukkueessa. Debyyttikausi toi loukkaantumisista kärsineelle pelimiehelle lopulta 10 pelattua ottelua pääsarjatasolla. Viime kaudeksi Heiskanen siirtyi pelaamaan ja opiskelemaan Yhdysvaltoihin, University of Central Floridaan.

Keskikentän hyökkäävissä rooleissa parhaiten viihtyvä Heiskanen liittyy Gnistanin miehistöön uusien kokemusten avartamana odottavaisin mielin.

– Tulen Gnistaniin odottavaisin ja kunnianhimoisin mielin. On hienoa olla osa seurahistorian ensimmäistä liigakautta. Amerikassa olo opetti paljon eri elämän osa-alueilta. Se avarsi näkemystä maailmasta ja toi itselle arvokasta kokemusta ulkomailla asumisesta ja pelaamisesta. Pelit kulkivat siellä hyvin sekä yksilönä että joukkueena.

Heiskanen saapuu Ogeliin selkein tavoittein.

– Haluan ottaa ison roolin joukkueesta ja auttaa joukkuetta kohti yhteistä menestystä.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti uskoo Heiskasen läpimurtoon liigapelaajaksi.

– Saku on todella taitava jalkapalloilija. Läpimurto liigassa on vielä tekemättä, mutta hän tulee tekemään sen Oulunkylässä. Hienoa saada Saku Ogeliin!

Kaikki Veikkausliigan talvikauden 2023-24 siirrot löydät kootusti täältä.

Lisää uutisia