AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 6.1.2024

Leo Kyllönen Ilveksestä KTP:n riveihin

Leo Kyllönen Ilveksestä KTP:n riveihin

Leo Kyllönen siirtyy Kotkaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta pudonnut KTP kertoo vahvistavansa rivejään Ilves-kasvatti Leo Kyllösellä.

Kyllönen, 19, on tehnyt 2+1 -vuotisen sopimuksen kotkalaisseuran kanssa.

- Fiilikset ovat odottavaiset. Olen lähtenyt hakemaan uutta vauhtia uralleni ja minulla on kova halu auttaa KTP takaisin sinne minne se kuuluu eli Veikkausliigaan, Kyllönen sanoo KTP:n verkkosivuilla.

- Olen harjoitellut viimeiset kolme vuotta Ilveksen liigaryhmän kanssa. Suurimman osan ajasta olen pelannut Kakkosessa, mutta viime kaudella olin parissa viimeisessä liigapelissä AC Oulua ja Lahtea vastaan avauksessa, puolustuksessa ja keskikentällä viihtyvä Kyllönen toteaa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia