AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 3.1.2024

Inter vahvistaa keskikenttäänsä - Veikkausliigakentiltä tuttu Kevin Jansen tuo vankkaa kokemusta

Inter vahvistaa keskikenttäänsä - Veikkausliigakentiltä tuttu Kevin Jansen tuo vankkaa kokemusta

Kevin Jansen vahvistaa Interin keskikenttää. (Kuva: Juha Tamminen)

Hollantilainen keskikenttäpelaaja Kevin Jansen siirtyy Inter-paitaan 1+1-vuotisella pelaajasopimuksella.

Kotimaansa pääsarjassa kaikkiaan 124 ottelua pelannut 31-vuotias Jansen pelasi edelliset kaksi kautta FC Hongassa.

Kokenut Jansen on alkujaan kotikaupunkinsa Rotterdamin suurseura Feyenoordin kasvatti, mutta Hollannin liigaotteluista liki sata on kertynyt ADO Den Haagin riveissä. Viimeiset kaksi kautta Hongan runkopelaajiin kuuluneen Jansenin tilastoissa on 45 Veikkausliigan ottelun lisäksi pääsarjakokemusta myös Iranista ja Kyprokselta.

Päävalmentaja Vesa Vasara on tyytyväinen Interiin siirtyneestä tutusta keskikenttävahvistuksesta.

– Jansen on kokenut ja vahvan peruskoulutuksen Hollannista saanut pelaaja. Hän on tietenkin pelannut minun alaisuudessani Hongassa jo pari vuotta. Hän tuo lisää laatua keskikentälle ja saadaan myös hyvä ihminen Interiin.

– Hän on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka pystyy antamaan uhkaa myös viimeiseen vaiheeseen ja tekemään tehoja, olemaan vaarallinen myös boksissa, jalalla ja päällä. Ehkä isoimmat avut on pelin ymmärryksessä ja pelitavan toteuttamisessa. Hän on helposti koutsattava ja työteliäs pelaaja, Vasara kuvailee.

Jansen oli joukkueen harjoituksissa mukana ensimmäisen kerran tänään keskiviikkona.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia