AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 22.12.2023

Joulukuun harjoituksista jäi hyvä maku FC Hakan Mastokankaalle – ”On ollut ihan hyvä alku”

Joulukuun harjoituksista jäi hyvä maku FC Hakan Mastokankaalle – ”On ollut ihan hyvä alku”

Elias Mastokankaalle jäi hyvä maku joulukuun harjoituksista. (Kuva: Juha Tamminen)

Valkeakosken vuoden jalkapalloilijaksi valittu Elias Mastokangas nautti joulukuun ylimenokauden harjoituksista.

Mastokangas vietti loppukauden Hakassa lainalla kaudella 2022 ja palasi viime kesänä pysyvällä siirrolla Valkeakoskelle. Hyökkääjä pelasikin erinomaisen syksyn viimeistellen seitsemän maalia. Vahva loppukausi toikin hänelle valinnan Valkeakosken vuoden jalkapalloilijaksi.

- Totta kai se lämmitti mieltä näin joulun alla. Se tuli ihan puskista enkä tiennyt, että tällainen on olemassa. Tosi kiva asia. Oli mukava ottaa vastaan, kun joukkueella oli hyvä syksy ja se näkyi myös omissa suorituksissa, Mastokangas kiittelee.

Mastokangas pääsee nyt ensimmäistä kertaa valmistautumaan Hakan kanssa kauteen jo harjoituskaudesta lähtien. Joukkue harjoitteli joulukuun vielä hieman vajaalla miehityksellä, kun uudet sopimuspelaajat liittyvät joukkoon harjoitusten jatkuessa tammikuussa.

- On maistunut hyvälle. On joitain uusia kasvoja, vanhoja pelaajia ja sitten muutamia junioreita, joten meillä on ollut ihan hyvä sekoitus. Olemme saaneet hyviä pelejä, mutta emme ole päässeet vielä taktiikoita käymään läpi, ja ne alkavat kuulemma vasta tammikuussa. Nyt on ollut mieli virkeänä ja olemme saaneet vähän pallokosketuksia, niin on ollut ihan hyvä alku.

Joulun Mastokangas aikoo ottaa rauhassa.

- Ihan perheen kanssa Turussa nautitaan yhdessäolosta. Ei mitään sen kummempaa.

Lisää uutisia