AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 21.12.2023

"Profiililtaan hyvä pelaaja ryhmäämme" - Eero-Matti Auvinen sopimukseen IFK Mariehamnin kanssa

"Profiililtaan hyvä pelaaja ryhmäämme" - Eero-Matti Auvinen sopimukseen IFK Mariehamnin kanssa

Eero-Matti Auvinen siirtyy Grönvittiin Hakasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Toppari Eero-Matti Auvinen ja IFK Mariehamn ovat solmineet kauden 2024 kattavan sopimuksen. Auvinen siirtyy Grönvittin riveihin FC Hakasta.

Auvinen on jo kannuksensa Veikkausliigassa hankkinut. VPS:aa, HIFK:ta ja kolme edelliskautta Hakaa edustanut 27-vuotias Auvinen on pelannut kaikkiaan 135 Veikkausliigaottelua. Vasenjalkaisen Auvisen omin pelipaikka on vasempana topparina, mutta hän viihtyy tarvittaessa myös laitapuolustajan tontilla.

- Olemme Eero-Matissa tehneet todella hyvän hankinnan. Hän on 27-vuotias ja edessä monta hyvää jalkapallovuotta, mutta samalla hän on jo rutinoitunut usean liigakauden myötä. Odotamme hänen vahvistavan keskustaamme ja hän voi olla erittäin tärkeä pelaaja, kun lähdemme haastamaan muita joukkueita liigassa alkavana vuonna.

- Hän on hyvä pääpelaaja ja se, että meillä on vasenjalkainen toppari, tuo uuden ulottuvuuden peliavaamiseen, mikä on tärkeää. Eero-Matti on kaikkineen profiililtaan hyvä pelaaja ryhmäämme, IFK Mariehamnin toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja Jimmy Wargh kuvaa.

Auvinen itse näkee siirron IFK Mariehamniin olevan mahdollisuus nousta avainpelaajaksi joukkueessa ja kehittyä edelleen pelaajana.

- Tämä sopimus IFK:n kanssa tuntuu tosi hyvältä. Olen vakuuttunut siitä, että täällä meneillään oleva projekti sopii minulle ja pystyn tuskin odottamaan kauden käynnistymistä, Auvinen sanoo.

- Tunnen IFK Mariehamnin hyvin, sillä olen käynyt Ahvenanmaalla useasti, joskin vastustajan riveissä. Täältä on ollut aina vaikea saada pisteitä mukaansa ja nyt on mukava saada Wiklöf Holding Arena omaksi kotikentäkseni. Toivon että siellä nähdään myös paljon yleisöä tulevalla kaudella.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia