AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 20.12.2023

​EIF hankki Veikkausliigakokemusta – Henri Malundama sopimukseen

​EIF hankki Veikkausliigakokemusta – Henri Malundama sopimukseen

Henri Malundama on kuullut paljon hyvää EIF:sta. (Kuva: Kjell Svenskberg)

Edelliset neljä kautta FC Hakaa edustanut puolustaja Henri Malundama siirtyy EIF:n riveihin kaudelle 2024.

28-vuotias Malundama tuo tammisaarelaisten riveihin vahvaa kokemusta Veikkausliigakentiltä, sillä Hakan riveissä liigaotteluita tilille kertyi kaikkiaan 90. Malundama on urallaan pelannut myös Ilveksessä, TPV:ssä ja AC Kajaanissa.

- Kaipasin jotain uutta ja mielenkiintoista, joten EIF sopii tähän erinomaisesti. Olen aiemmin pelannut EIF:aa vastaan ja tunnen hieman sekä kaupunkia että seuraa, Malundama sanoo.

Tampereelta syntyisin oleva Malundama on edustanut myös Suomea U15-tasolla. Iloinen ja avoin pelaaja lupaa "kääntää jokaisen kiven" joukkueen menestymisen eteen.

- Minusta on hyvä, että EIF saa pidettyä viime kauden joukkueen koossa ja pidän siitä millaista jalkapalloa EIF pelaa. Tiedän että joukkueessa on hyvä henki ja kaverini Salomo Ojala on kertonut paljonkin tekemisestä ja yhteishengestä seurassa. Se vaikuttaa olevan ihan uskomatonta, Malundama kertoo.

EIF:n urheilutoimenjohtaja Peter Haglund korostaa Malundaman rutiinia ja toteaa, että ryhmään on hyvä saada hänen kaltaistaan kokemusta.

Lähde: EIF:n tiedote
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia