AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 18.12.2023

FC Haka kiinnitti nuoren topparin

FC Haka kiinnitti nuoren topparin

Tuorein hakalainen. (Kuva: FC Haka)

FC Haka ja 20-vuotias keskuspuolustaja Nikolas Talo ovat allekirjoittaneet 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen.

Turun Palloseuran kasvatti siirtyi vuonna 2019 Hollantiin FC Groningenin junioriakatemiaan ja vietti siellä kaikkiaan neljä vuotta. Viime kesänä tie toi takaisin Suomeen ja KTP:n riveihin. Talo on ollut joulukuun ajan FC Hakan harjoituksissa antamassa näyttöjä ja vakuuttanut tuona aikana uuden valmennusjohdon.

- Nikolas on nuori suomalainen pelaaja, jossa on potentiaalia kehittyä edelleen. Hyvä ja vahva pelaaja, joka pystyy pelaamaan topparin paikan lisäksi myös vasempana pakkina, FC Hakan päävalmentaja Andy Smith tiivistää.

Myös nuorisomaajoukkueissa kaikkiaan 15 kertaa esiintynyt Talo liittyy Hakan joukkueeseen täynnä odotuksia.

- Heti, kun kuulin Hakasta, olin kiinnostunut ja tuntui, että tämä tunne oli molemminpuolista. Perinteikäs seura, uudet valmentajat ja mielenkiintoinen projekti, pelaaja listaa päätöksensä perusteita, Talo tuumaa.

- Joulukuun treenit on maistunut hyvälle. Vaikka vielä vähän pienemällä porukalla, niin ollaan päästy harjoittelemaan paljon. Valmentajat vaikuttaneet erittäin ammattimaisilta ja sellaisilta tyypeiltä, että välittää pelaajistaan. Myös vedetty hyvässä hengessä ja nautittu paljon, Talo huomauttaa.

Tulevan kauden suhteen miehellä on niin henkilökohtaisesti, kuin joukkueenkin osalta tavoitteet selvät.

- Henkilökohtaisesti tulevalla kaudella haluan nyt oikeasti tulla myös Suomessa näkyville sekä kansan tietoisuuteen. Eli en ole tullut vaan kattelee tänne paikkoja tai jarruttelemaan.

Lähde: FC Hakan tiedote
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia