AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2023

Sebastian Strandvall ehdokkaana Urheilugaalassa

Sebastian Strandvall ehdokkaana Urheilugaalassa

Sebastian Strandvall on ehdokkaana Urheilugaalassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauteensa uransa lopettanut Sebastian Strandvall on ehdokkaana Urheilugaalassa Vuoden esikuva -kategoriassa.

Strandvall lopetti komean pelaajauransa tähän kauteen juhlien VPS:n kanssa pronssimitalia sekä Vepsun paluuta eurokentille. Strandvall loukkaantui vakavasti kaudella 2022, mutta taisteli tiensä vaikean polvivamman jälkeen takaisin pelikentille täksi kaudeksi.

Strandvall pelasi urallaan 318 ottelua Veikkausliigaa edustaen VPS:n lisäksi IFK Mariehamnia ja FC Hakaa.

Strandvall oli tänä vuonna ehdolla myös kansainvälisen jalkapallon pelaajayhdistyksen FIFPRO:n Merit Awardseissa. Strandvall oli yksi seitsemästä nimetystä ehdokkaasta, joka on omalla äänellään ja toiminnallaan lisännyt tietoisuutta ihmisoikeuksista, syrjinnästä, tasa-arvosta ja osallistamisesta.

Lisää uutisia