AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 30.11.2023

Eemeli Raittinen jatkaa AC Oulussa - päävastuu reservijoukkueen riveissä

Eemeli Raittinen jatkaa AC Oulussa - päävastuu reservijoukkueen riveissä

Eemeli Raittisella on kokemusta myös Veikkausliigakentiltä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Eemeli Raittinen ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka pitää hänet Oulussa myös kauden 2024.

Eemeli Raittinen oli viime kaudella sekä edustusjoukkueen että AC Oulu / OLS -reservijoukkueen pelaaja. Tulevalle kaudella lähtötilanne on sellainen, että Eemeli on reservijoukkueen pelaaja ja tarpeen tullen on myös edustusjoukkueen käytössä.

- Hyvillä mielin jatkuu! Hieno viime kausi takana, niin mukava jatkaa sen pohjalta. Tietysti varmasti sarjanousun myötä taso kovenee, mutta se on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Pelit tulee varmasti olemaan tasokkaampia, mutta meillä on ihan täysi mahdollisuus pärjätä hyvin myös ensi kaudella. Ihan täysin meidän omasta harjoittelun ja pelaamisen tasosta on kiinni, kuinka ensi kausi sujuu, kommentoi Raittinen jatkosopimustaan.

- Samoilla tavoitteilla tässä mennään kuin edellisellä kaudella eli pääpaino on siinä, että pystyy nauttimaan pelaamisesta ja sitä kautta antamaan kaikkensa joukkueelle. Tietysti haluan myös auttaa meidän nuoria pelaajia ja toivottavasti näyttämään heille esimerkkiä. Totta kai olen myös täysin valmis edustuksessa pelaamaan, jos tällainen mahdollisuus avautuu, Raittinen jatkaa.

Viime kaudella 23-vuotias hyökkääjä oli reservien kovin maalintekijä 16 maalilla ja samalla pohjoislohkon paras maalinsylkijä. Hänelle kertyi myös kaksi esiintymistä Veikkausliigan puolella ja hän pelasi myös viisi ottelua Liigacupissa.

- Eemeli oli viime kaudella suuressa roolissa reservijoukkueessa eikä vähiten tehojensa muodossa (16 maalia ja 10 maalisyöttöä). Isokokoinen ja liikkuva pelaaja tulee tuottamaan päänvaivaa myös ensi kauden Ykkösen vastustajien puolustajille.

- Erittäin iloinen Eemelin jatkosopimuksesta, kommentoi AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen.

Lähde: AC Oulun tiedote
Lisää uutisia