AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 26.11.2023

Nuori lupaus sopimukseen Ilveksen kanssa - "Selkeä ykkösvalinta"

Nuori lupaus sopimukseen Ilveksen kanssa - "Selkeä ykkösvalinta"

Ilves hankki Vincent Ulundun Hongasta. (Kuva: Jimi Soinila)

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa 18-vuotiaalla Vincent Ulundulla.

U18- ja U19-nuorisomaajoukkuepelaaja siirtyy Ilvekseen FC Hongan riveistä. Ulundun sopimus on mallia 2+1.

Pääkaupunkiseudulta lähtöisin oleva Käpylän Pallon ja FC Hongan kasvatti pelasi kahdeksassa pelissä Veikkausliigaa menneellä kaudelle yhteensä 229 minuuttia tehden yhden maalisyötön. Peliminuutteja kertyi myös FC Hongan kakkosjoukkueessa.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula on vakuuttunut erityisesti nuoren pelaajan potentiaalista. Sopimuksen maaliin saaminen nostattikin hymyn Takkulan huulille.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että Vincent valitsi Ilveksen urheilullisen projektin. Vincent on leveydessä operoiva, erittäin nopea ja ohituskykyinen laitapelaaja. Vähäisistä Veikkausliigan peliminuuteista huolimatta hän on ehtinyt osoittaa potentiaaliaan pärjätä vahvuuksillaan myös miesten peleissä, joten odotamme ensi kauden kehitysaskelia mielenkiinnolla, Takkula toteaa Ilveksen sivuilla.

Tuttuja pelikavereita Ilveksestä Ulundulta löytyy entuudestaan, sillä mm. Johannes Viitala ja alkuviikosta julkaistu Danila Bulgakov ovat pelanneet yhdessä nuorisomaajoukkueissa. Tampereella pyörähtänyt hyväntuulinen nuorukainen on tyytyväinen valitessaan Ilveksen ja odottaa malttamattomana harjoitusten alkamista.

- Tuntuu hyvältä tulla Ilvekseen. Ilves oli minulle selkeä ykkösvalinta sen jälkeen, kun pelaaminen Hongassa päättyi. Odotan innolla treenaamista uudessa ympäristössä ja tulevaa kautta Tampereella. Haluan olla mukana rakentamassa Ilveksen menestystarinaa, Ulundu toteaa.

Lisää uutisia