AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 25.11.2023

"Kiva palata kotiin viimein" - Jerry Voutilainen ja KuPS kolmivuotiseen sopimukseen

"Kiva palata kotiin viimein" - Jerry Voutilainen ja KuPS kolmivuotiseen sopimukseen

Jerry Voutilainen palaa Kuopioon. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja KuPS-kasvatti Jerry Voutilainen ovat lauantaina allekirjoittaneet pelaajasopimuksen. Keskikentän taituri palaa Kuopioon sopimuksella, joka on kestoltaan kolmivuotinen.

Voutilainen teki debyyttinsä Veikkausliigassa 16-vuotiaana kaudella 2011, kun hän pääsi irti Kuopion Palloseuran paidassa HJK:ta vastaan. Nyt 28-vuotiaana paluumuuttajana tililtä löytyy jo 240 ottelua Veikkausliigassa, joissa keskikenttäpelaaja on viimeistellyt 17 maalia ja antanut 20 maaliin johtanutta syöttöä. Voutilaisen henkilökohtaisella kaudella paras kausi oli 2022, kun KuPS-kasvatti kirjautti itselleen FC Hongan riveissä 6 maalia ja 3 maalisyöttöä. Voutilainen valittiin myös toukokuussa 2022 Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi.

Kuopioon palava Voutilainen on erittäin tyytyväinen sopimuksesta kasvattiseuransa kanssa.

- Todella hyvältä tuntuu, on kiva palata kotiin viimein. Odotan innolla tulevaa kautta, varsinkin kun viime kausi jäi lyhyeksi. On todella kiva tulla takaisin kuopiolaisyleisön eteen, joka on aina ollut mahtavasti KuPS.n tukena, kertoo Jerry paluusta.

Voutilainen saapuu takaisin Kuopion Palloseuraan FC Hongasta, jossa Jerry viihtyi viimeiset kolme kautta. Viimeisin kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen hyvin alkaneen alkukauden jälkeen, mutta kuntoutuminen ja valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut positiivisesti.

- Kuntoutuminen on hyvällä mallilla ja suunnitelmien mukaan mennään. Jalan pitäisi olla täysin kunnossa kauden alkuun mennessä, avaa Voutilainen tilannetta.

Lisää uutisia