AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2023

Mikko Sumusalo miettii paluuta mantereelle - "En ole sulkenut IFK Mariehamnia pois luvuista"

Mikko Sumusalo miettii paluuta mantereelle - "En ole sulkenut IFK Mariehamnia pois luvuista"

Mikko Sumusalo on edustanut Grönvittiä neljän kauden ajan. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnissa neljä edelliskautta pelanneen kokeneen Mikko Sumusalon jatko on vielä kokonaan avoinna.

33-vuotias porvoolaisen FC Futuran kasvatti Sumusalo sanoo haluavansa jatkaa Veikkausliigapelejään ainakin vielä ensi kauden, mutta missä, se on vielä epävarmaa.

- Olen ollut tällä kaudella hyvässä kunnossa ja ilman mitään suurempia kolhuja. Koen kuitenkin, että minulla on vielä annettavaa liigassa. Minulla oli yksivuotinen sopimus ja haluan nyt katsoa tilannetta uudelta kantilta. En ole vielä kirjoittanut minkään seuran kanssa sopimusta, joten kaikki on vielä auki, Sumusalo kertoo Uusimaa-lehdelle.

Hän sanoo, että IFK Mariehamnissa on ollut hieno pelata ja molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä, mutta neljän vuoden rupeaman jälkeen muitakin vaihtoehtoja kuin jatko Grönvittissä on käynyt mielessä.

- Oma toiveeni on sellainen, että olisi mukava palata mantereelle. Kyseessä on lähinnä se, että meidän perheellä on talo Porvoossa ja olisi ehkä mukava muuttaa pysyvästi sinne.

- En ole siis sulkenut pois myöskään IFK Mariehamnia luvuista. Voihan se olla niinkin, että jatkan pelejäni vaikkapa porvoolaisessa FC Futurassa, Sumusalo heittää.

Jatkon puolesta puhuviakin seikkoja on - ainakin yksi iso sellainen.

- Mietin siis nyt mitä haluan tehdä ja meillä on perheen kanssa ollut hyvä asua Ahvenanmaalla. Paikkahan oli tuttu jo entuudestaan, kun famu, Maj Sumusalo on Ahvenmaalta kotoisin. Ahvenanmaalla on siis isoäidin mökki ja siellä saattoi rentoutua treeni- ja peliaikataulujen salliessa, Sumusalo kertoo.

Lähde: Uusimaa
Lisää uutisia