AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 19.11.2023

AC Oulu kiinnitti lupauksen keskikentälle - Roope Salo siirtyy JJK:sta

AC Oulu kiinnitti lupauksen keskikentälle - Roope Salo siirtyy JJK:sta

Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu ja Roope Salo ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaksi seuraavaa kautta ja siinä on yhden kauden optio.

Salo siirtyy AC Ouluun JJK:sta, jossa hän pelasi viime kauden Ykköstä. Salo oli jyväskyläläisten vakiokalustoa koko kauden pelaten lähes kaikki ottelut. Ennen viime kautta Salo pelasi samaisessa joukkueessa Kakkosta, jolloin JJK nousi kauden päätteeksi Ykköseen.

- Hyvä ja iloinen fiilis sopimuksesta ja odotan jo treenien alkamista. AC Oulusta on todella ammattitaitoinen kuva, jossa olosuhteet ovat kunnossa ja treeniarki on laadukasta.

- Tavoitteena on ensi kaudella päästä pelaamaan sekä kehittyä pelaajana ja auttaa sitä kautta AC Oulua seuran tavoitteissa. Pidemmällä aikavälillä tavoitteenani on lyödä läpi Veikkausliigassa ja päästä sitä kautta pelaamaan niin korkealle kuin mahdollista, Salo kertoo tunnelmistaan.

19-vuotias jyväskyläläinen on pallovarma, fiksu ja kova-asenteinen pelaaja. JJK:n kasvatti omaa ison potentiaalin pelaajana ja hän nousi jo 16-vuotiaana aikuisten tasolle pelaamaan Kakkosessa kettupaitojen riveissä.

- Hyvinkin tyytyväinen, että saadaan Roopen kaltainen nuori pelaaja meidän keskikentälle. Hänellä on kova halu kehittyä eikä kyllä hetkahda ihan vähästä. Pelipaikkakamppailu on meidän keskikentällä kovaa, mutta Roopen asenteella ja taidoilla minuutteja on otettavissa.

- Roopella oli JJK:n kanssa voimassaoleva sopimus, mutta seurat löysivät yhteisymmärryksen Roopen siirtymisestä Ouluun melko mutkattomasti. Kiitoksia JJK:lle ja erityisesti Nykäsen Pekalle asiallisesta yhteistyöstä, jota ilman Roopen siirtyminen Ouluun ei olisi tullut mahdolliseksi. Tämän siirron myötä tulemme varmasti jatkossakin jatkamaan yhteistyötä JJK:n kanssa, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kiittelee.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia