AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 16.11.2023

"Tavoite murtautua Veikkausliigaan" - KuPS ja Samuli Miettinen pidensivät sopimustaan

"Tavoite murtautua Veikkausliigaan" - KuPS ja Samuli Miettinen pidensivät sopimustaan

Samuli Miettinen hakee lisää vastuuta KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja puolustaja Samuli Miettinen ovat tehneet uuden kaksivuotisen pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2024 ja 2025.

Miettisellä oli voimassa oleva sopimus kaudesta 2024, mutta seura näkee nuoren pelaajan tärkeänä palaisena Kuopion Palloseuran tulevaisuuden kannalta ja haluaa pitää KuPS-kasvatin keltamustissa myös kaudella 2025.

Miettinen vietti vajaan vuoden lainalla Italiassa Sampdoriassa, jossa puolustaja keräsi pelikokemusta Primavera 1:ssä aina kesäkuun loppuun asti. Kaiken kaikkiaan Italian nuorisosarjassa otteluita kertyi 28 ja niissä peliminuutteja Samuli kellotti 2116. Lainan loppumisen jälkeen 19-vuotias Miettinen liittyi KuPS:n Veikkausliigajoukkueen mukaan ja pelasi Veikkausliigan loppukauden aikana yhden täyden ysikymppisen keltamustissa.

Oman Veikkausliigadebyyttinsä Samuli teki jo toukokuussa 2022 ja tulevaisuuden suunnitelmissa on saada lisää vastuuta KuPS:ssa.

- Italiassa kausi meni erittäin hyvin ja sainkin paljon peliaikaa ja vastuuta. Takaisin tulinkin vasta kesän puolivälissä mutta mielestäni pääsin ihan hyvin joukkueen mukaan. Muutama peliminuutti tuli vielä loppukaudesta Kuopion Palloseurassa saatua, kuvailee Samuli päättynyttä kautta.

Jatkosopimus oli nuorelle pelaajalle mieluinen.

- Todella hyvillä mietteillä jatkan ja hienoa päästä pelaamaan kovatasoisessa seurassa ja vieläpä kotikaupungissa, tiivistää Miettinen.

Tulevalle kaudelle suunnitelmat ja tavoitteet ovat myös hyvin selvät 19-vuotiaalle Miettiselle.

- Tulevalle kaudelle on selkeä tavoite ja se on, että tulisi mahdollisimman paljon peliminuutteja ja täten murtautua Veikkausliigaan mukaan, kertoo Miettinen.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia