AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 15.11.2023

​Nuutti Kaikkonen jatkaa Laivastonsinisissä - "Tavoite päästä edustusjoukkueen avaavaksi maalivahdiksi"

​Nuutti Kaikkonen jatkaa Laivastonsinisissä - "Tavoite päästä edustusjoukkueen avaavaksi maalivahdiksi"

Nuutti Kaikkonen debytoi Veikkausliigassa kaudella 2023. (Kuva: Iitu Lehtonen)

AC Oulu on aktivoinut maalivahti Nuutti Kaikkosen sopimuksessa olleen option kaudesta 2024.

Kaikkonen on ollut kaksi vuotta AC Oulussa ja kehittynyt kausi kaudelta. Kaksi edellistä kautta Nuutilla on vierähtänyt vastuiden osalta enemmän reservijoukkueen maalin suulla ja on ollut siellä myös Ykköseen nousun yhtenä takuumiehenä.

- Todella odottavaisilla ja hyvällä fiiliksillä tulevaan kauteen. Mukava jatkaa AC Oulussa. Seuraavalle kaudelle tavoitteena on jatkaa kehittymistä paremmaksi maalivahdiksi. Lähitulevaisuuden tavoite on päästä joukkueen avaavaksi maalivahdiksi, Kaikkonen kommentoi luottavaisena.

Kaikkonen pääsi ensimmäisellä AC Oulun kaudellaan kerran maalin suulle Veikkausliigaottelussa ja toisen kerran 20-vuotias maalivahti pääsi tositoimiin viime talvena Liigacupissa Vepsua vastaan. Ensi kaudella on mahdollisuus ottaa seuraava steppi uralla ja tähdätä kohti Veikkausliiga-maalivahdin statusta.

- Nuutti saapui kaksi vuotta sitten nuorena poikana Joensuusta ja näiden vuosien aikana on kertynyt hyvä määrä miesten pelejä pääasiassa meidän kakkosjoukkueessa. Nyt on aika ottaa askel eteenpäin ja lähteä tappelemaan peliajasta edustusjoukkueessa. Nuutilla on kaikki ominaisuudet pärjätä korkeammilla sarjatasoilla ja laadukkaalla päivittäisellä työnteolla päästään varmasti hyviin tuloksiin, AC Oulun maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen kommentoi.

Reservijoukkueen matkassa menneillä kausilla Kaikkonen on ollut joukkueen ykköskassari ja pelasi molemmilla kausilla yhtä vajaa kaikki sarjaottelut.

- Raamikas ja ulottuva Nuutti on noussut reservijoukkueen tukipilariksi ja odotusarvona ensi kaudelle on, että Nuutti pystyisi ottamaan isompaa steppiä kehityksensä suhteen ja tavoittelemaan tosissaan minuutteja Veikkausliigassa, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen lisää.

Lähde: AC Oulun tiedote
Lisää uutisia