AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 13.11.2023

​Kokenut vahvistus keskikentälle – Sebastian Dahlström siirtyy IFK Mariehamniin

​Kokenut vahvistus keskikentälle – Sebastian Dahlström siirtyy IFK Mariehamniin

"Dale" siirtyy IFK Mariehamnin riveihin. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn vahvistaa keskikenttäänsä ja on solminut kaksivuotisen sopimuksen rutinoituneen sebastian Dahlströmin kanssa.

Dahlström on Veikkausliigadebyytistään 2016 lähtien edustanut kärkijoukkueita pelaten HJK:ssa reilu 100 ja KuPS:ssa vajaat 40 liigaottelua. Dahlström on lisäksi edustanut Moldovan kärkiseura Sheriff Tiraspolia kaudella 2020-21. Tilillään Dahlströmillä on myös kaksi A-maaottelua.

Dahlström on keskikentän keskustan pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin puolustavassa kuin hyökkäävässäkin roolissa. Hänen omin paikkansa keskikentällä on kuitenkin hiukan alempana pelintekijänä.

- IFK Mariehamnin tähtäimenä on koota lukumääräisesti pienempi pelaajaryhmä kaudelle 2024 ja antaa edellytykset omien kasvattien lisääntyvälle peliajalle. Tätä tähtäintä ajatellen Sebastian Dahlströmin hankinta on tärkeä pala ajatellen nuorempien pelaajiemme kehitystä, IFK Mariehamnin urheilutoimenjohtaja Jimmy Wargh sanoo.

- Olen erittäin iloinen sopimuksesta IFK Mariehamnin kanssa. Odotan innolla uutta haastetta ja pääseväni tapaamaan joukkueen sekä aloittamaan työt yhdessä. Teen kaikkeni se eteen, että saavutamme tavoitteemme tulevalla kaudella, Dahlström itse sanoo.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson korostaa Dahlströmin tapaisen pelaajan merkitystä kokonaisuuden kannalta.

- Sebastianin myötä saamme todella tärkeän avainpelaajan aikaisessa vaiheessa joukkueen rakentamista. Hän on juuri sellainen laatupelaaja, jonka olemme toivoneet saavamme erittäin tärkeälle paikalla. Hänellä on lähes 150 ottelun kokemus kahdesta Suomen parhaisiin kuuluvasta seurasta ja hän on kuitenkin vasta 27-vuotias, Mattsson kuvaa.

- Odotamme pystyvämme käyttämään Sebastiania keskikentän moottorina ja johtajana ja että hänen ympärillään nuoret, lupaavat pelaajat pääsevät kehittymään. Tämä tuntuu oikein hyvältä ajatellen kautta 2024.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia