AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 10.11.2023

"Odotamme läpimurtoa" - Eemeli Mäkelä jatkaa Hakassa myös kaudella 2024

"Odotamme läpimurtoa" - Eemeli Mäkelä jatkaa Hakassa myös kaudella 2024

Eemeli Mäkelä lähtee kovin tavoittein ensi kauteen. (Kuva: Iitu Lehtonen)

FC Haka on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kesken kauden joukkueeseen liittyneen Eemeli Mäkelän kanssa.

Keskikenttäpelaaja saapui Valkeakoskelle siirtoikkunan viime hetkillä SexyPöxyistä. Hieman poikkeuksellisen jalkapallopolun kulkeneella ja pitkästä loukkaantumisesta kärsineellä 24-vuotiaalla Mäkelällä onkin edessään mahdollisuuksien vuosi.

- Eme pääsi haistelemaan syksyn mittaan jo Veikkausliigajoukkueen harjoittelua sekä pelaamista.

- Nyt hänellä on talvi aikaa tehdä töitä, ja tunkeutua taistelemaan avauskokoonpanon paikasta. Lahjakkuus, jolta odotamme läpimurtoa, Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen näkee.

Myös Mäkelä itse tiedostaa tulevan talven ja ensi kauden olevan hänelle tärkeä, mutta myös iso mahdollisuus.

- Minulla oli takana palautuminen loukkaantumisesta ja koko syksyn pystyin treenaamaan sekä pelaamaan ehjästi. Ensi kausi tulee olemaan omalta kannalta urani tähän mennessä tärkein kausi kun pääsen pelaamaan täydellä teholla Veikkausliigaa. Haluan myös omalta osalta viihdyttää Tehtaan kentän yleisöä ja olla selkeä vahvistus niin kotona kuin vieraissa!

Keskikenttämiehellä on vankka usko myös siihen, että Haka tulee olemaan ensi kaudella jälleen kärkitaistossa mukana.

- Meillä on uusi valmennustiimi ja vankka perusta edelliskauden pelaajista sekä hyvä suunnitelma vahvistaa joukkuetta. Uskon että 2023 kauden tiukat tilanteet voidaan uudella setupilla kääntää voitokkaaksi. Siksi uskon että tulemme taistelemaan Veikkausliigan kärkisijoista sekä avaamaan ovet Europaikasta.

- Uusi päävalmentaja ja hänen apuvalmentajansa vaikuttavat mielenkiintoisilta ja tuovat varmasti uusia ja erinomaisia mahdollisuuksia meidän pelilliseen kehittämiseen niin joukkueena kuin yksilöinä. Uskon että Haka organisaationa antaa heille hyvät mahdollisuudet menestymiseen valmentajina seuraavan muutaman vuoden aikana.

Vaikka edellinen kausi on juuri saatu vasta päätettyä, niin Mäkelä odottaa tulevaa jo äärimmäisen innoissaan.

- Olen innokas sekä luottavainen ensi kaudesta. Pääsen osoittamaan olevani jatkosopimuksen ja luottamuksen arvoinen. Haluankin kiittää Hakaa tästä mahdollisuudesta.

Eemeli Mäkelän myötä Hakan joukkue tulevalle kaudelle täydentyy yhdeksään pelaajaan: Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall ja Eemeli Mäkelä.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia