AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 10.11.2023

Ashley Coffeyn ja AC Oulun yhteinen taival jatkuu

Ashley Coffeyn ja AC Oulun yhteinen taival jatkuu

Ashley Coffey sai jatkosopimuksen Ouluun. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu kertoo verkkosivuillaan, että seuran ja Ashley Coffeyn yhteinen taival jatkuu ensi kaudella. Seura on käyttänyt sopimukseen kuuluneen option ja näin maalitykki nähdään ensi kaudella jälleen Laivastonsinisessä nutussa.

- Olen erittäin hyvilläni jatkosopimuksesta AC Oulussa. Tämä vuosi on ollut pitkästä aikaa erittäin nautinnollista aikaa, viime kaudella Veikkausliigassa 13 maalia ja neljä syöttöä tehoillut englantilainen kertoo.

- Siitä hetkestä, kun saavuin seuraan tammikuussa, kaikki ovat kohdelleet minua mahtavasti. Sain mahdollisuuden näyttää osaamiseni tällä tasolla ja uskon, että näytin olevani sen arvoinen kentällä, Coffey huomauttaa.

Coffey muistuttaa, että viime kausi oli ylä- ja alamäkeä.

- Minulle jäi tunne, että jotain jäi puuttumaan selvästi ja sen vuoksi olen erittäin innoissani jatkosopimuksesta. Odotan innolla uutta valmennustiimiä sekä uusia että vanhoja pelikavereita, joiden kanssa lähdetään tavoittelemaan jotain erityistä meidän kannattajille ja seuralle.

Lisää uutisia