AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 8.11.2023

Oiva Laaksonen jatkaa Hakassa - "Tulevalla kaudella näyttöpaikka"

Oiva Laaksonen jatkaa Hakassa - "Tulevalla kaudella näyttöpaikka"

Oiva Laaksonen hakee vielä läpimurtoa Veikkausliigassa. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Hakan viime kauden pelaajista myös Oiva Laaksonen jatkaa valkopaidoissa tulevalla kaudella.

20-vuotias laitahyökkääjä ei ole vielä kyennyt tekemään lopullista läpimurtoaan Veikkausliigaan, mutta lähtee tavoittelemaan sitä jälleen vuoden vanhempana ja kokeneempana ensi kaudella.

- Tosi hyvillä fiiliksillä jatkan vielä Hakassa, ja odotan innolla uutta kautta! Tavoite on pelata mahdollisimman paljon ja saada tehtyä tehopisteitä, mies kaavailee.

Laaksonen pelasi edellisvuoden tavoin loppukauden lainalla miesten Kakkosessa. Syksyn aikana SexyPöxyjen riveissä seitsemässä ottelussa esiintynyt Laaksonen osui kaikkiaan kolmesti tolppien väliin.

Tulevan kauden joukkueen ja uuden valmentajan suhteen mies on odottavaisin mielin.

- Aika paljon joukkue muuttuu mutta uskon että saadaan hyvä jengi kasaan. Tavoite on olla ainakin yläloppusarjassa ja taistella Europaikasta.

- En ole tavannut uutta koutsia mutta uskon että tullaan hyvin toimeen ja odotan hänen tapaamista.

FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen on niin ikään toiveikas ja luottavainen nopean laiturin tulevaisuuden suhteen.

- Oivalla on tulevalla kaudella näyttöpaikka uuden valmennuksen alaisuudessa. Viime kaudella tuli jo minuutteja Veikkausliigassa sekä maaleja lainapestissä SexyPöxyissä.

- Oivalta löytyy nopeutta ja haastamiskykyä. Vielä lisää itseluottamusta ja hän taistelee pelipaikasta kokeneempien pelaajien kanssa!

Oiva Laaksosen sopimuksen myötä Hakalla on nyt kasassa seitsemän pelaajasopimusta: Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta ja Oiva Laaksonen.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia