AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 8.11.2023

​Karsinnan sankari Olawale Tehe jatkaa IFK Mariehamnissa

​Karsinnan sankari Olawale Tehe jatkaa IFK Mariehamnissa

Olawale tehe oli isossa roolissa liigakarsinnassa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn ja hyökkääjä Olawale Tehe ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Ensi helmikuussa 25 vuotta täyttävä Tehe tuli IFK Mariehamniin vuonna 2021 ja avauskausi oli onnistunut 26 ottelulla ja kuudella maalilla. Kaudella 2022 Tehe kirjasi kuitenkin vähemmän otteluita ja maaleja eli 12 ja kaksi.

Tehe loukkaantui epäonnisesti viime kauden aivan lopulla harjoituksissa ja joutui sen myötä kuntouttamaan itseään pitkään kuluvalla kaudella. Sen myötä otteluita kertyi vain yhdeksän mukaan lukien Veikkausliigan karsinnan ottelut. Hänen roolinsa nousi kuitenkin ratkaisevaksi etenkin jälkimmäisessä karsintaottelussa, jossa hän teki itse 1-0-osuman Gnistanin verkkoon ja syötti toisen maalin.

- Olen erittäin iloinen uudesta sopimuksesta IFK Mariehamnin kanssa ja odotan, että pääsen aloittamaan uuden kauden joukkueen kanssa, Tehe sanoo.

- Olawale tuli takaisin ja oli vahvasti mukana kauden lopulla ja oli ratkaisijan roolissa viimeisessä ottelussa Gnistania vastaan. Kahden vuoden jatko hänen kanssaan tuntuu hyvältä, sillä hän on hyvä hyökkäyspään pelaaja, jonka toivomme pystyvän pelaamaan ehjän kauden ensi vuonna ja nostamaan hyökkäyspelimme tasoa piirun verran päättyneeseen kauteen verrattuna, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia