AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 5.11.2023

Palkintoja luvassa sunnuntaina Vaasassa - Peter Michael tekee jälleen historiaa

Palkintoja luvassa sunnuntaina Vaasassa - Peter Michael tekee jälleen historiaa

Peter Michael on jo neljättä kertaa peräjälkeen kuukauden pelaaja. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntaisessa Veikkausliigan Eurolopputurnauksen jälkimmäisessä finaalissa VPS:n ja FC Hongan kesken ratkotaan iso palkinto eli paikka ensi kauden eurocupeissa - mutta ei siinä kaikki.

Jo ennen ottelua nähdään palkintojenjako ja siinä kirjoitetaan pala historiaa. Veikkausliigan lokakuun kuukauden pelaajaksi on nimittäin valittu VPS:n hyökkääjä Peter Michael. Valinta on Michaelille jo peräti neljäs perättäinen.

VPS jatkoi lokakuussa vahvaa virettään varmistaen pronssimitalit ja suoran paikan Eurolopputurnauksen finaaleihin. Michael jatkoi huikeaa maaliputkeaan ja otti nimiinsä Veikkausliigan ennätyksen viimeistelemässä Eurolopputurnauksen finaalin avausosassa maalin jo kymmenennessä perättäisessä ottelussa.

Kuukauden valmentajaksi lokakuussa valittiin VPS:n Jussi Nuorela, jonka johdolla VPS jatkoi vahvoja otteitaan.

Michael ja Nuorela palkitaan sunnuntaina Eurolopputurnauksen toisen finaaliottelun yhteydessä Lemonsoft Stadionilla Vaasassa. Kuukauden joukkue muilta osin valitaan vasta sunnuntain ottelun jälkeen ja julkaistaan ensi viikon alussa.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet perinteiseen tapaan Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia