AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 5.11.2023

Aleksi Paanasen kausi HJK:ssa jatkuu vielä - "Voidaan tehdä suomalaista futishistoriaa"

Aleksi Paanasen kausi HJK:ssa jatkuu vielä - "Voidaan tehdä suomalaista futishistoriaa"

"Diego" saavutti HJK:ssa kaivatun mestaruuden. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikenttäpelaaja Aleksi Paanasen ura jatkuu ensi kaudella AC Oulussa sunnuntaina julkistetun sopimuksen myötä, mutta vielä tie ei vie kohti pohjoista.

30-vuotias Paananen on pelannut Veikkausliigan aktiivipelaajista eniten otteluita, peräti 326. Tänä vuonna konkarin meriittilistaan kirjattiin ensimmäinen Suomen mestaruus ja toinen Liigacupin voitto.

Aiemmin KuPS:aa, FC Lahtea ja FC Interiä edustanut "Diego" pelasi Klubissa 14 ottelua Veikkausliigassa, 4 Liigacupissa ja toistaiseksi yhdessä Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa. Europelit HJK:lla ja myös Paanasella jatkuvat vielä.

Taitava ja luotettava joukkuepelaaja oli vakiomies keskikentän rotaatiossa, mutta kesä-heinäkuun taitteessa tullut loukkaantuminen synkensi suvea: Paananen missasi pari kuukautta ja kaikkiaan 14 liiga- tai euro-ottelua.

– Itselleni kausi oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta saavutin vihdoin kauan kaipaamani Suomen mestaruuden upean joukkueen kanssa. Saavutettiin myös Konferenssiliigan lohkopaikka, mikä on tietysti iso saavutus sekä itselle että suomalaiselle futikselle.

– Ja pelithän jatkuvat vielä, ja voidaan vieläkin tehdä suomalaista futishistoriaa. Iso kiitos joukkuetovereille, staffille, koko seurayhteisölle ja ennen kaikkea tietysti kannattajille jo tässä vaiheessa!


Lisää uutisia