AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2023

"Pelaamme isoista asioista" - VPS toivoo koko kaupunkia taakseen sunnuntaina

"Pelaamme isoista asioista" - VPS toivoo koko kaupunkia taakseen sunnuntaina

Tätä VPS haluaa tarjota faneilleen vielä kerran tällä kaudella. (Kuva: Apollo Photo)

Veikkausliigakauden 2023 päätös on käsillä, kun VPS ja FC Honka ratkovat viimeisen ensi kauden eurocup-paikan kohtalon sunnuntaina.

VPS:n loppuviikko on mennyt palautuessa viime ottelusta sekä valmistautuessa sunnuntain koitokseen. Joukkue on analysoinut keskiviikon ottelua tarkasti, joka toimii valmistavana tekijänä sunnuntaita varten. Valmentaja Henri Sillanpää toivoo yleisön saapuvan paikalle sunnuntain otteluun, jotta europaikka saavutetaan yhdessä.

- Olemme käyneet viime ottelumme paljon läpi. Palaute ottelusta toimii myös valmistavana tekijänä seuraavaan ottelumme Honkaa vastaan. Olemme palautuneet keskiviikosta ja valmistautuneet sunnuntaita varten.

- Kyseessä on iso peli, ja jopa kauden suurin ottelu. Toivomme, että saamme kaiken tarvitsemamme tuen yleisön puolelta. Uskon, että jokainen kynnelle kykenevä saapuu paikalle. Saamme pelata kauden viimeisen ottelun marraskuussa suhteellisen lämpimissä olosuhteissa ja kenttäkin on loistavassa kunnossa, Sillanpää hehkuttaa.

Sunnuntain ottelussa panokset ovat valtavat, ja Sillanpään mukaan kyseessä on seuralle äärimmäisen tärkeä mahdollisuus.

- Europaikka merkitsee pelaajille paljon. Se merkitsee myös seuralle valtavasti, sillä siihen lukeutuu myös merkittävää taloudellista hyötyä. Pelaamme isoista asioista, ja senhän ymmärtää myös jokainen, Sillanpää summaa.

Eurolopputurnauksen 2. finaali VPS - FC Honka Lemonsoft Stadionilla sunnuntaina 5.11. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia