AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 2.11.2023

FC Haka kiinnitti Anton Lepolan ensi kaudeksi

FC Haka kiinnitti Anton Lepolan ensi kaudeksi

Anton Lepola (vas.) jatkaa Valkeakoskella. (Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä)

FC Haka ja joukkueessa jo viime kaudella esiintynyt maalivahti Anton Lepola ovat allekirjoittaneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

- Halusimme pitää Antonin meillä, koska tiedämme hänen potentiaalinsa. Jatkossa hän kilpailee vahvasti tulevien maalivahtien kanssa pelipaikasta, toimitusjohtaja Olli Huttunen linjaa.

Lepola, 27, siirtyi FC Hakaan viime keväänä ja esiintyi maalinsuulla kolmessa Veikkausliigaottelussa sekä yhdessä Suomen Cupin ottelussa. Aika Valkeakoskella on ollut miehelle mieluista ja jatkosopimuksen varmistuminen niin ikään maistui.

- Hyvä että hommat jatkuu Valkeakoskella ja saatiin asiat hoidettua hyvissä ajoin, niin pystyy keskittymään heti uuden kauden alkuun, mies toteaa tyytyväisenä.

Pienelle vastuulle viime kaudella jäänyt Lepola haluaa lähteä tosissaan taistelemaan peliajasta sekä odottaa myös tulevalta joukkueelta enemmän.

- Tottakai haen isompaa roolia sekä enemmän vastuuta. Sen verran jäi hampaankoloon viime kaudesta että palava halu on olla isossa roolissa.

- Varmasti kun saadaan joukkue kasaan alkaa hahmottua myös meidän iskukyky. Parantaa pitää joka tapauksessa viime kaudesta.

FC Hakalla on nyt kasassa viisi pelaajasopimusta ensi kaudelle: Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas ja Anton Lepola.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia